Več kot 500 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
RSS

Blog posts of '2017' 'april'

Supanje je lahko veliko več kot le zabava in rekreacija - SUP Race Portorož

Ali ste vedeli, da že skoraj deset let obstajajo razna sup tekmovanja na najvišji ravni, npr. svetovni pokal, svetovno prvenstvo, evropski tour,...? Ker tudi Slovenci nič kaj ne zaostajamo, imamo tudi pri nas dokaj množična tekmovanja v supanju. Aja, skoraj sem pozabil razložiti, kaj sploh pomeni kratica SUP; stand up paddeling, kar v slovenščini pomeni stoječe veslanje.

 

SUP in supanje – nova priljubljena oblika rekreacije na vodi

Prav gotovo ste vsi že kdaj v zadnjem času na vodi opazili novo obliko rekreacije – supanje. Gre za veslanje stoje na deski, ki spominja na surf. Ime SUP namreč pomeni »Stand Up Paddling« (prevod iz angleščine: stoječe veslanje). Tudi Slovenija ni izjema, saj se je tudi pri nas ta izjemno dinamičen in zanimiv šport dodobra prijel in je iz leta v leto več navdušenih ljudi, ki se podajo na supanje. V zadnjih nekaj letih je supanje postalo najhitreje rastoči vodni šport

All Star obutev - Enkrat Allstarke, vedno Allstarke

Allstarke so ikonska obutev, ki že od začetka 20. stoletja ohranjajo enak videz, a so še vedno modna in priljubljena pri različnih generacijah. Converse je model All star obutve izdelal za košarkaše daljnega leta 1920. Pred tem so izdelovali galoše in izdelke in gume.

Helly Hansen - Blagovna znamka s stilom in kakovostjo

Avanturistični športniki, predvsem jadralci in smučarji dobro poznajo znamko oblačil Helly Hansen - kakovostna in vzdržljiva modna oblačila za vse, ki obožujejo svež zrak in aktivno preživljanje prostega časa.