Več kot 500 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
RSS

Blog posts of '2018' 'januar'

CRAFT športno perilo – prednosti pred navadnim perilom
CRAFT športno perilo – prednosti pred navadnim perilom

Ne glede na to ali ste ljubiteljski športnik ali pa se s športom ukvarjate profesionalno, je za dobro pripravljenost na treningih potrebno izbrati tudi primerna oblačila.

Morda vam je na začetku vaše športne poti še kako prav prišla bombažna majica iz študentskih let, a vam svetujemo, da čimprej opustite to navado in bombaž zamenjate z drugimi, aktivnostim bolj primernimi materiali. Vsaj pri športu.

Kaj pomeni oznaka GORE-TEX?
Kaj pomeni oznaka GORE-TEX?

Zagotovo ste že večkrat zasledili sedaj že dobro poznan logotip, ki označuje eno najbolj razvitih in dovršenih tehnologij na področju športne opreme na svetu.

Tehnologija Gore-Tex, ki je dandanes mnogokrat predstavljena tudi pri drugih blagovnih znamkah, je...

Nakup tekaških in smučarskih palic

Nakup nove smučarske opreme zagotovo spada med vznemirljivejše nakupe, saj tega ne počnemo pred vsako sezono, ampak imamo opremo za dlje časa. 
Ravno zaradi tega je še kako pomembno, da se pravočasno informiramo o lastnostih, prednostih in funkcionalnosti opreme, ki jo kupujemo. Če imamo pri bundi ali smučarskih hlačah nekoliko več manevrskega prostora, pa izbira smuči, smučarskih čevljev, čelade in palic za smučanje ne deluje zgolj po principu videno-kupljeno. Razen, če, seveda, niste izkušeni smučar, ki točno ve, kaj od opreme je doslej delovalo in v tej smeri nadaljuje tudi z novo.