Več kot 500 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
RSS

Blog posts of '2018' 'maj'

Birkenstock - predstavitev natikačev z izjemnim udobjem nošenja na vsakem koraku

Zagotoviti udobje na vsakem koraku je bila in ostaja prva vizija družbe Birkenstock, katere začetki segajo v daljne leto 1774.

Vse se je začelo s preprosto željo po izdelavi udobnih in anatomsko oblikovanih vložkov za čevlje, a je razvoj hitro napredoval do izdelave čevlja, ki posnema odlitek zdrave noge v pesku. S tem so v družbi Birkenstock želeli ponuditi obutev, ki bi predstavljala izjemno udobje na vsakem koraku, ne glede na čas, preživet v njej.

A daleč od tega, da bi jim uspelo samo to. Kljub temu, da se v takšni obliki pri nas pojavljalo šele zadnjih nekaj let, pa je prepoznavnost značilnih “Birkenstokic” zelo odmevna in priljubljena tako pri ženskah kot pri moških.

Kaj je dobro vedeti pred nakupom SUP-a?

Je tudi tebe navdušilo supanje in že razmišljaš o nakupu svojega lastnega supa? Še preden navdušeno skočiš do prve trgovine, kjer jih prodajajo, si preberi nekaj osnovnih in hkrati najpomembnejših dejstev, ki ti bodo v pomoč pri izbiri.

Supanje, kot najbrž že veš, pomeni “stoječe veslanje”, zato je izbira ustrezne in optimalne deske ključnega pomena. Že samo veslanje zahteva kar nekaj veščin, če pa je pri tem potrebno še stati, pa je stvar še toliko bolj resna.