Več kot 500 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
RSS

Blog posts of '2018' 'junij'

Crocs obutev za vso družino

Modne muhe so že od nekdaj mešale trend modnih narekov in le redko se obdržijo več kot kakšno sezono ali morda niti tako dolgo. Crocs obutev je morda na začetku izgledala kot le ena izmed kratkotrajnih senzacij, a je kmalu bila vidna precejšnja razlika in dandanes se jim nikakor ne more reči modna muha. Na tržišču so se namreč pojavile že leta 2002 in njihovem uspehu ni videti konca, kljub vmesnim strmim vzponom in padcem, saj se jih najde praktično v vsakem domu.

Privošči si sup in občuti novo dimenzijo vodnih avantur

Veste, kaj pomeni kratica SUP? To je okrajšava angleškega poimenovanja Stand up paddling, gre pa za šport, pri katerem stojite in veslate. Ter seveda občudujete okolico in njene naravne lepote. Ta šport postaja vedno bolj popularen in čas je, da ga preizkusite tudi vi!

Izvrstna novica za vse začetnike, ki se bodo za supanje odločili prvič, je ta, da za ta šport ne potrebujete predznanja in posebnih priprav. Potrebujete le pravo opremo. Zagotavljamo vam, da boste takoj, ko boste stopili na sup desko in pričeli z veslanjem, spoznali, zakaj se o tem športu tako veliko govori. Gre za sproščujočo, enostavno in zabavno dogodivščino, če pa ste adrenalinski odvisnik, vam lahko kri po žilah pospeši tudi veslanje po valovih in brzicah.

Ipanema japonke in natikači - sinergija estetike in udobja

Poletje je čas visokih temperatur ter lahkotnih oblačil ter obutve. Zagotovo ste že zamenjali garderobo in v svoji omari na vidno mesto postavili majčke s kratkimi rokavi, kratke hlače, obleke in krila. Kaj pa obutev? Poleg takšnih in drugačnih sandalov bodo vašim nogam popolno svobodo dali prav japonke in različni natikači. Zadnja leta je to izredno priljubljena obutev, saj si jih lahko zelo hitro nadanemo in že smo pripravljeni za pohajanje po mestu, obisk trgovine, odhod na pošto, sprehajanje po plaži in podobno.