Več kot 500 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
RSS

Blog posts of '2018' 'september'

Najlepše jesenske destinacije v Evropi

NAJLEPŠE JESENSKE DESTINACIJE V EVROPI

Obožujete potovanja in jesen? Potem ste srečnež, ki lahko odkriva skrite zaklade evropskih mest izven visoke sezone. Sedaj so ulice bolj umirjene, pravi utrip mesta lahko začutite na vsakem koraku, pa tudi cene prenočišč so se nekoliko spustile, manj je ljudi, gneče in čakanja v vrstah. Organizacija Evropean Best Destination nam je ponudila seznam najleših evrpskih mest, ki jih to jesen ne smete zamuditi.

 

Torstai

Torstai

Blagovna znamka z dodano vrednostjo. Je prva in edina športna blagovna znamka, ki sodeluje v programu pravične trgovine. 

Ogrejte si telo

Rdeča barva, tople nogavice, ljubezen, babičina juha….vam je postalo toplo pri srcu? Kaj pa storite v hladnih jesenskih dneh, ko se ne morete in ne morete ogreti? Berite dalje, saj smo za vas izbrskali nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pregnati hladne noge in telo.

Gibanje starejših - absolutno DA!

GIBANJE STREJŠIH - ABSOLUTNO DA!

Ne glede na leta, telesna dejavnost zagotovo izboljšuje kakovost našega življenja. K temu dejstvu pritrjujejo različne raziskave, pa tudi marsikateri zdravnik zna povedati, da v ambulanti srečuje paciente, ki so pri štiridesetih manj vitalni kot drugi pri šestdesetih. To velja predvsem za posameznike, ki se ne gibajo dovolj. Istočasno pa starejši aktivni ljudje, ocenjujejo svoje življenje, počutje in kakovost bivanja veliko boljše, kot neaktivni.