Več kot 500 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
RSS

Blog posts of '2019' 'januar'

Karakteristike dobrih pohodnih čevljev

Pohodništvo je vedno bolj priljubljena aktivnost, ki blagodejno deluje na naše telo in duha, ter nam polni baterije v naravi in na svežem zraku. Se za kratek čas odtrgati od vsega vrveža modernega vsakdana je neprecenljivo in nujno potrebno za naše fizično, kot tudi mentalno zdravje. Oddih, ki ga pohodništvo predstavlja je vsekakor zaželen, fizičen napor je prav tako zdrav, a morebitne poškodbe stopal zaradi neprimerne obutve pa ne.

Naših 5 nasvetov za odlično rekreacijo

Naših 5 nasvetov za dobro rekreacijo

Plavanje je odlična rekreacija. Zakaj? Je oblika vadbe, ki je dostopna ljudem skoraj vseh starosti in ponuja tako fizično kot tudi psihično ugodje. Pri plavanju deluje skoraj celotno telo, pri tem pa je teža enakomerno razporejena. Spodaj si preberite, zakaj mi priporočamo plavanje. 

Kupiti nove smuči ali si izposoditi rabljene?

Smučarska oprema predstavlja velik strošek, saj smučar za varno smučanje potrebuje brezhibno in kakovostno opremo. Cena celotne opreme lahko na koncu nanese kar precej denarja, saj mora smučar kupiti veliko kosov – smuči, smučarske palice, smučarske čevlje (pancerje), smučarsko čelado, smučarska očala, vezi, smučarsko bundo in hlače, smučarsko spodnje perilo, rokavice, kapo in še kaj bi se našlo. Kljub temu, da smučarska oprema zajema veliko posameznih kosov, pa ni nujno, da zaradi nje povsem izpraznimo svoje žepe. Obstaja nekaj načinov, kako do kvalitetne smučarske opreme nekoliko ceneje.

 

LOTITE SE DRSANJA

V zadnjih letih je drsanje postal rekreativni šport št ena.  Vsako večje mesto v Sloveniji že ponuja umetne površine za drsanje, ko pa bo zunaj dovolj hladno, pa bo drsanje možno tudi na  naravnih drsališčih, zamrznjenih bajerjih ali jezerih. Dandanes vidimo na drsališčih tako stare kot mlade, ki uživajo v eni izmed najstarejših športnih panog.