Več kot 100 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 20:00
RSS

Blog posts of '2019' 'marec'

Spalding - uradna žoga košarkarskih lig

Podjetje Spalding, eno največjih proizvajalcev športne opreme. Zgodba se je začela pisati z izumom žogic za baseball, ki so jim hitro sledile rokavice; desetletje kasneje je Spalding razvil in proizvedel prvo žogo za ameriški nogomet iz visoko kvalitetnega usnja. Ko je leta 1891 dr. James Naismith izumil košarko, so se morali prvi igralci zadovoljiti kar z nogometno žogo, dokler ni tri leta kasneje Spalding predstavil prve košarkarske žoge. 

Športni nedrčki - da ali ne?

Če vprašate estetske kirurge, bodo v en glas zatrdili, da je nedrček eden izmed najpomembnejših delov ženske garderobe. In ženske pri izbiri nedrčka delajo kar nekaj napak. Anatomija ženskega telesa ima pač določene specifike in dojke so zagotovo ene izmed njih. To je namreč tkivo, ki nima mišic, kar pomeni, da nima opore in da je hočeš nočeš izpostavljeno gravitaciji. Zato je še toliko pomembneje, da ženske svojim dojkam zagotovijo zadostno stopnjo opore. Tako v vsakdanjem življenju in seveda tudi pri športnih aktivnostih, kjer je ta del telesa še bolj izpostavljen. Nedrčki iz mehkih materialov in z ozkimi naramnicami niso dorasli tej nalogi. Športni nedrčki pa so! “Če bi ženske vseskozi uporabljale športne nedrčke ali vsaj njim podobne izdelke, sploh ne bi poznale problema povešenih prsi,” vedno znova ponavlja eden izmed najbolj priznanih slovenskih estetskih kirurgov, ki uporabo športnih nedrčkov svetuje za vsakdanjo uporabo.

CMP - znamka iz petdesetih let prejšnjega stoletja

Zgodovina podjetja sega vse v povojni čas, ko je živela mati s petimi otroki, Maria Disegna. Na trgu Bassano del Grappa v Italiji je imela majhno stojnico. Do danes je podjetje šlo skozi številne spremembe in razvoj mu je prinesel samo prepoznavnost in velik uspeh.