Več kot 300.000 zadovoljnih strank.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
Filtri

Briko

Leta 2025 bo podjetje Briko praznovalo že 40 let obstoja. Strast do športa in tehnološka evolucija njihovih produktov sta in še vedno zaznamujeta uspešno zgodbo Brika. Začetki podjetja Briko segajo v leto 1985, ko je podjetje pričelo izdelovati voske za smuči za italijansko reprezentanco. Zaradi velikih uspehov na področju izdelave smučarskih voskov so se kmalu odločili razširiti program na izdelavo sončnih očal, čelad in druge tehnične opreme. Pri razvoju izdelkov vse skozi tudi aktivno sodelujejo vodilni športniki na svojih področjih.

Skozi evolucijski razvoj samega podjetja je Briko razvil mnoge tehnološke inovacije. Eden izmed uspešnih produktov so THRAMA leče, ki so bile širši javnosti predstavljene leta 1989. Kasneje, leta 1992 je Briko pričel z proizvodnjo kolesarske čelade Kasko, ki je leta 2000 sledila smučarska čelada Forerunner. Pozicija Brika na globalnem trgu se je radikalno spremenila z pričetkom izdelave oblačil. Najbolj znana je seveda kolekcija Katana iz leta 2000, ki je združila tehnologije cestnega in gorskega kolesarstva.

Danes se Briko produkti prodajajo v več kot 60-ih državah po svetu. Za nenehni razvoj produktov pa skrbi Brikov raziskovalni laboratorij Briko Lab.

Pokaži več... Pokaži manj...