Več kot 30 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od pon. do sob. med 8:00 in 19:00

GARMIN športna ura FORERUNNER® 945 MUSIC 010-02063-01 black

Garmin
Športna ura FORERUNNER® 945 MUSIC 010-02063-01 - črn model s črnim paščkom blagovne znamke GARMIN.  Preberi več >>
Prosimo, izberite velikost!
599,99 €
+
Na zalogi
Dostava: 1-3 delovnih dni
Brezplačna dostava

Vrhunska pametna ura GPS za tek/triatlon z glasbo

 • Sinhronizirajte glasbo izbranih vrhunskih storitev pretakanja ali pa v uro shranite do 1000 skladb, vzpostavite povezavo s slušalkami (naprodaj ločeno), ki podpirajo tehnologijo Bluetooth®, in poslušajte glasbo brez telefona
 • Funkcije za spremljanje zmogljivosti vključujejo beleženje najvišjega VO2 ter stanja vadbe s prilagoditvami za aklimatizacijo na vročino in nadmorsko višino, osredotočenost obremenitve pri vadbi, čas regeneracije ter aerobni in anaerobni učinek vadbe
 • Rešitev za brezstično plačevanje Garmin Pay™ omogoča priročno plačevanje z uro, zato lahko gotovino in kartice pustite doma
 • Vdelani barvni zemljevidi vas med tekom zanesljivo vodijo do pravega cilja
 • Funkcije za varnost in sledenje vključujejo zaznavanje dogodkov (med izbranimi dejavnostmi) in pomoč; pri obeh se vaša trenutna lokacija pošlje stikom v sili
 • Avtonomija baterije: do 2 tedna v načinu pametne ure, 10 ur v načinu GPS z glasbo ali do 60 ur v načinu UltraTrac™

Forerunner 945 je pametna ura GPS, zasnovana za odločne, kvalificirane, elito. To uro smo razvili za vas, prizadevne tekače in neomajne triatlonce. Za naslednjo zmago trenirajte s pravim pripomočkom.

Naj vas na poti spremlja glasba

Med tekom se prepustite svojim najljubšim skladbam. Sinhronizirajte skrbno pripravljene sezname predvajanja iz izbranih vrhunskih storitev pretakanja glasbe, kot so Deezer, Spotify® in druge, ter uživajte v poslušanju brez oglasov. V uro lahko shranite do 1000 skladb ter prenesete skladbe iz knjižnice v računalniku. Nato si pripravite seznam predvajanja priljubljenih skladb za preprosto poslušanje prek slušalk, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth.

Naj vas na poti spremlja glasba

Povečajte svojo zmogljivost

Forerunner 945 spremlja vašo zmogljivost ter ponuja prilagojene vpoglede, s katerimi lahko k vadbi pristopite pametneje, ne intenzivneje. Pametna ura sledi spremembam vašega najvišjega VO2 ter vrednosti prilagaja temperaturi in nadmorski višini. Stanje vadbe samodejno oceni nedavno zgodovino vadb in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali čezmerna. Oglejte si, kako vadbe vplivajo na razvoj vzdržljivosti, hitrosti in moči, s povratnimi informacijami o aerobnem in anaerobnem učinku vadbe . S časom regeneracije lažje povečate prednosti naporov, saj lahko predvidite, kdaj boste pripravljeni na naslednji zahtevni izziv. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi,, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe. Nova funkcija pri uri Forerunner 945 – osredotočenost obremenitve pri vadbi – razvršča nedavno zgodovino vadbe v kategorije glede na strukturo in intenzivnost dejavnosti.

Povečajte svojo zmogljivost

Enostavnejše plačevanje

Pametna ura GPS Forerunner 945 ima funkcijo Garmin Pay, ki omogoča plačevanje nakupov z uro. Uporabite jo lahko skorajda povsod, kjer sicer plačujete s kartico. Zdaj lahko denarnico pustite doma, ne da bi se odrekli kavici po teku. Preprosto prislonite uro in se odpravite naprej.

Enostavnejše plačevanje

Zemljevidi na zapestju

Forerunner 945 ponuja tudi vdelane zemljevide, po katerih se lahko orientirate pri teku po mestnih ulicah ali pri prebijanju po bujno poraslih stezah. Predhodno so naloženi barvni zemljevidi s podatki, ki so optimizirani za pregledno navigacijo in spremljanje lokacije. Pripomoček ponuja tudi načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline™, ki vam pomaga poiskati in preteči najboljše steze ter poti na podlagi milijonov kilometrov, zbranih s storitvami Garmin Connect™.

Zemljevidi na zapestju

Ostanite povezani in varni

Z uro Forerunner 945 se lahko odpravite na trening, ne da bi izgubili stik. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Funkcije za varnost in sledenje omogočajo preprosto deljenje lokacije z izbranimi stiki, če potrebujete pomoč, in sicer ročno ali po potrebi samodejno z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov.

Ostanite povezani in varni

Najbolj vsestransko sledenje doslej

Presenetilo vas bo, kako vsestransko sledenje omogoča Forerunner 945 kljub svoji kompaktni obliki. Podpira sprejem različnih satelitskih omrežij (GPS, GLONASS in Galileo), kar omogoča sledenje tudi v okoljih, ki jim zgolj GPS ne bi bil kos. Omogoča tudi merjenje srčnega utripa na zapestju in spremljanje nasičenosti krvi s kisikom prek senzorja pulznega oksimetra na zapestju, kar omogoča tudi napredno spremljanje spanja in aklimatizacije na nadmorsko višino.

Najbolj vsestransko sledenje doslej

Vadbe in načrti vadb

Ne glede na to, ali trenirate za maraton ali še daljši podvig, lahko pripravite lastne vadbe ali prenesete brezplačne vadbe, ki se sinhronizirajo z uro. Forerunner 945 podpira tudi prilagodljive načrte vadbe Trenerja Garmin . Načrti vključujejo nasvete strokovnih trenerjev in brezplačne načrte vadbe, ki se prilagajajo vam in vašim ciljem. Tako boste zlahka pritekli do ciljne črte. V okviru načrta vadbe vam lahko funkcija celo pomaga predvideti čas tekmovanja.

Vadbe in načrti vadb

Analizirajte svoj način teka

Pametna ura GPS Forerunner 945 je opremljena tudi z orodji, ki jih potrebujete za izboljšanje načina teka. Ura meri pomembne parametre teka, kot so kadencadolžina korakačas stika s tlemi in njegova uravnoteženostnavpično nihanje in navpično razmerje. Te meritve so bistvene za razumevanje načina teka, na podlagi katerega lahko na vsakem teku in tekmovanju daste vse od sebe. Ura Forerunner 945 lahko beleži te parametre ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod,, ki si ga zataknete za pas.

Analizirajte svoj način teka

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Spremenite rutino z uporabo vdelanih profilov dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo, vadbo za moč in številne druge dejavnosti. Forerunner 945 ponuja celo samodejno prehajanje med športi, da pri vadbi z več športi ali na tekmah v duatlonu ali triatlonu dejavnost zamenjate samo z enim pritiskom gumba.

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Še nekaj dodatkov

Forerunner 945 je izjemna pametna ura za vse, kar se dogaja med tekmami in vadbami. Pri celodnevnem spremljanju dejavnosti beleži tudi število prehojenih korakov in porabljenih kalorij, ponuja pa tudi napredno spremljanje spanja. Ura Forerunner 945 nudi tudi neskončne možnosti prilagajanja, saj je združljiva s trgovino Connect IQ™ Store, iz katere lahko prenesete brezplačne programe, pripomočke in podatkovna polja. Oglejte si program Running Power za prikaz moči teka v realnem času, pa tudi po teku.

Forerunner 945

Spremljanje menstruacijskega cikla

S funkcijo za spremljanje menstrualnega cikla Garmin Connect™ boste bolje razumeli svoje telo. Sledite svojim ciklom, beležite si fizične in čustvene simptome ter zapisujte osebne opombe. Funkcija ponuja tudi nasvete glede vadbe in prehrane v posamezni fazi trenutnega cikla. S programom Connect IQ™ so vam obvestila o ciklu na voljo na zapestju – vključno z opomniki za menstruacijo, podrobnostmi cikla in simptomi, zabeleženimi za določeni dan.

Material stekla Steklo Corning® Gorilla® DX
Material okvira z vlakni ojačan polimer
Paščki za uro QuickFit™ DA (22 mm)
Material paščka silikon
Velikost ohišja, Š × D × V 47 × 47 × 13,7 mm

Prilega se zapestjem z obsegom 130–220 mm
Velikost zaslona, Š x V Premer 30,4 mm (1,2 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V 240 × 240 slikovnih pik
Vrsta zaslona na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
Teža 50 g
Trajanje baterije Način pametne ure: do 2 tedna
Način GPS z glasbo: do 10 ur
Način GPS brez glasbe: do 36 ur
Nazivna vodotesnost 5 ATM
Barvni zaslon DA 
Vgrajen pomnilnik 200 ur podatkov o dejavnostih

Funkcije ure

Funkcije ure DA
Sinhronizacija časa z GPS DA 
Samodejni preklop na poletni čas DA 
Budilka DA 
Časovnik DA 
Štoparica DA 
Časi sončnega vzhoda/zahoda DA 

Senzorji

Podpira GPS DA 
GLONASS DA 
Galileo DA 
Merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™ DA 
Barometrični višinomer DA 
Elektronski kompas DA 
Giroskop DA 
Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov) DA 
Termometer DA 
Aklimatizacija s pulznim oksimetrom DA 

Vsakodnevne pametne funkcije

Connect IQ™ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti) DA 
Pametna obvestila DA 
Odgovarjanje z besedilnimi sporočili/zavrnitev telefonskega klica z besedilnim sporočilom (samo za naprave Android™) DA 
Povezljivost Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Pametni koledar DA 
Pametne vremenske informacije DA 
Upravljanje glasbe DA 
Predvaja glasbo DA 
Prostor za shranjevanje glasbe Do 1000 skladb
Poišči moj telefon DA 
Funkcija Poišči mojo uro DA 
Upravljanje kamere VIRB® DA 
Združljivost s pametnim telefonom iPhone®, Android™
Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile DA 
Garmin Pay™ DA

Funkcije za varnost in sledenje

Zaznavanja dogodkov med izbranimi dejavnostmi DA (potreben je pametni telefon)
Pomoč DA (potreben je pametni telefon)
LiveTrack DA 
Group LiveTrack DA
Deljenje dogodka v živo samo za naprave Android™

Funkcije za taktične dejavnosti

Koordinate dveh mrež DA

Funkcije za sledenje dejavnostim

Števec korakov DA 
Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod) DA 
Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov) DA 
Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca) DA 
Izračunava porabljene kalorije DA 
Število nadstropij, v katera se povzpnete DA 
Opravljena razdalja DA 
Minute intenzivnosti DA 
TrueUp™ DA 
Move IQ™ DA 
Starost telesa DA (v programu)
Merilnik energije Body Battery™ DA 
Celodnevno stresno sledenje DA 

Kardio vadbe

Razpoložljivi profili telovadnih dejavnosti Vadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, veslanje v zaprtih prostorih in joga
Kardio vaje DA 
Vadbe za moč DA 
Samodejno štetje ponovitev DA 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

Hitrost in razdalja GPS DA 
Prilagodljivi zasloni DA 
Prilagodljivi profili dejavnosti DA 
Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost) DA 
Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka) DA 
Napredne vadbe DA 
Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti DA 
Auto Lap® (samodejno začne nov krog) DA 
Ročno označevanje krogov DA 
Prilagodljiva opozorila o krogu DA 
Aklimatizacija na vročino in nadmorsko višino DA 
Ocena najvišjega VO2 max DA 
Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite) DA 
Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam tako pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja) DA 
Osredotočenost obremenitve pri vadbi DA 
Training Effect (aerobni) DA 
Training Effect (anaerobni) DA 
Glavna prednost (oznake učinka vadbe) DA 
Prilagodljiva opozorila DA 
Zvočni pozivi DA 
Končni čas DA 
Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo) DA 
Virtual Racer™ DA 
Samodejno prehajanje med športi (menjava načina športa s pritiskom enega gumba) DA 
Več športov DA 
Vodenje po progi DA 
Odseki (v živo, Garmin) DA 
Funkcije storitve Strava (Beacon, odseki v živo) DA 
Program za ustvarjanje krožnih prog (tek/kolesarjenje) DA 
Načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline™ DA 
Zaklepanje zaslona in/ali gumbov DA 
Bližnjične tipke DA 
Samodejno pomikanje DA 
Zgodovina dejavnosti v uri DA 
Physio TrueUp DA 

Funkcije srčnega utripa

Območja srčnega utripa DA 
Opozorila o srčnem utripu DA 
Kalorije na podlagi srčnega utripa DA 
% najvišjega srčnega utripa DA 
% rezerve srčnega utripa DA 
Čas regeneracije DA 
Samodejni najvišji srčni utrip DA 
Test učinka spremenljivosti srčnega utripa (meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, na podlagi česar oceni raven stresa; lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni stresa) DA (z združljivo dodatno opremo)
HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+™ v združene naprave) DA 
Hitrost dihanja (med vadbo) DA (z združljivo dodatno opremo)

Funkcije za tek

Razpoložljivi profili teka Tek, tek v zaprtem prostoru, tek na tekalni stezi, gorski tek
Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS DA 
Dinamika teka DA (z združljivo dodatno opremo)
Navpično nihanje in razmerje (stopnja "poskakovanja" med tekom ter razmerje med stroški in koristmi glede na dolžino koraka) DA (z združljivo dodatno opremo)
Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost (prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka) DA (z združljivo dodatno opremo)
Dolžina koraka (v realnem času) DA (z združljivo dodatno opremo)
Kadenca (število korakov na minuto v realnem času) DA 
Stanje zmogljivosti (po 6–20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti) DA 
Laktatni prag (z analizo tempa in srčnega utripa oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati) DA (z združljivo dodatno opremo)
Vaje za tek DA 
Predvidevanje tekem DA 
Senzor za hitrost kolesa/kadenco DA 

Funkcije za golf

Predhodno naloženih 41.000 igrišč po vsem svetu DA 
Določanje oddaljenost od F/M/B (sprednjega dela, sredine in zadnjega dela zelenice) DA 
Razdalja do krivulj/zavojev DA 
Merjenje dolžine udarca (izračuna natančno dolžino udarcev od kjer koli na igrišču) Samodejno
Digitalna kartica z rezultati DA 
Sledenje statistiki (udarci na krog, udarci na zelenice in čistine) DA 
Garmin AutoShot™ DA 
Samodejno posodabljanje funkcije CourseView DA 
Ročno določanje položaja zastavice DA 
Ovire in cilji igrišča DA 
Združljivost s senzorjem TruSwing™ DA 
Časovnik za krog/merilnik opravljene poti DA

Funkcije rekreacije na prostem

Razpoložljivi profili za rekreacijo na prostem Pohodništvo, plezanje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v kajaku
Navigacija od točke do točke DA 
Pikčasta sled v realnem času DA 
Nazaj na začetek DA 
TracBack® DA 
UltraTrac mode DA 
Način bližnje okolice DA 
Višinski prerez DA 
Razdalja do cilja DA 
Indikator trenda barometrskega tlaka DA 
Načrtovalnik vzponov ClimbPro™ DA 
Samodejno beleženje vzpona med gorskim tekom DA 
Navpična hitrost DA 
Skupni vzpon/spust DA 
Izris višine na nadaljnji poti DA 
Predhodno naloženi TopoActive zemljevidi DA 
Podpora za kartografijo, ki jo je mogoče prenesti DA 
Združljivost s programsko opremo BaseCamp™ DA 
Koordinate GPS DA 
Projicirana točka poti DA 
Izračun območja DA (v trgovini Connect IQ™)
Koledar za lov/ribolov DA (v trgovini Connect IQ™)
Informacije o soncu in luni DA (v trgovini Connect IQ™)
Lokacije XERO™ DA 

Funkcije za kolesarjenje

Razpoložljivi profili kolesarjenja Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje
Proge DA 
Krog pri kolesarjenju in največja moč v krogu (s senzorjem moči) DA
Tekma z dejavnostjo DA 
Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj) DA 
Funkcionalni prag moči (FTP) DA (z združljivo dodatno opremo)
Kolesarski zemljevid Garmin (kolesarski zemljevid ulic, ki omogoča načrtovanje poti) DA 
Združljivo s senzorji Vector™ DA 
Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™) DA 
Napredna podpora za senzor Vector DA 
Združljivost z napravo Varia Vision™ (zaslon za namestitev na glavo) DA 
Združljivost z radarjem Varia™ (nazaj usmerjeni radar) DA 
Združljivost z lučmi Varia™ DA 
Kadenca (število korakov na minuto v realnem času)

DA

Funkcije za plavanje

Razpoložljivi profili plavanja Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah
Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije) DA 
Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije) DA 
Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog) DA 
Beleženje vadbe DA 
Osnovni časovnik počitka (od 0 navzgor) DA 
"Repeat on" rest timer DA 
Countdown start DA 
Plavalne vadbe DA 
Srčni utrip (v realnem času med počitki, statistični podatki o intervalih in sejah med počitki ter samodejni prenos podatkov o srčnem utripu po plavanju) DA (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)

Vrhunska pametna ura GPS za tek/triatlon z glasbo

 • Sinhronizirajte glasbo izbranih vrhunskih storitev pretakanja ali pa v uro shranite do 1000 skladb, vzpostavite povezavo s slušalkami (naprodaj ločeno), ki podpirajo tehnologijo Bluetooth®, in poslušajte glasbo brez telefona
 • Funkcije za spremljanje zmogljivosti vključujejo beleženje najvišjega VO2 ter stanja vadbe s prilagoditvami za aklimatizacijo na vročino in nadmorsko višino, osredotočenost obremenitve pri vadbi, čas regeneracije ter aerobni in anaerobni učinek vadbe
 • Rešitev za brezstično plačevanje Garmin Pay™ omogoča priročno plačevanje z uro, zato lahko gotovino in kartice pustite doma
 • Vdelani barvni zemljevidi vas med tekom zanesljivo vodijo do pravega cilja
 • Funkcije za varnost in sledenje vključujejo zaznavanje dogodkov (med izbranimi dejavnostmi) in pomoč; pri obeh se vaša trenutna lokacija pošlje stikom v sili
 • Avtonomija baterije: do 2 tedna v načinu pametne ure, 10 ur v načinu GPS z glasbo ali do 60 ur v načinu UltraTrac™

Forerunner 945 je pametna ura GPS, zasnovana za odločne, kvalificirane, elito. To uro smo razvili za vas, prizadevne tekače in neomajne triatlonce. Za naslednjo zmago trenirajte s pravim pripomočkom.

Naj vas na poti spremlja glasba

Med tekom se prepustite svojim najljubšim skladbam. Sinhronizirajte skrbno pripravljene sezname predvajanja iz izbranih vrhunskih storitev pretakanja glasbe, kot so Deezer, Spotify® in druge, ter uživajte v poslušanju brez oglasov. V uro lahko shranite do 1000 skladb ter prenesete skladbe iz knjižnice v računalniku. Nato si pripravite seznam predvajanja priljubljenih skladb za preprosto poslušanje prek slušalk, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth.

Naj vas na poti spremlja glasba

Povečajte svojo zmogljivost

Forerunner 945 spremlja vašo zmogljivost ter ponuja prilagojene vpoglede, s katerimi lahko k vadbi pristopite pametneje, ne intenzivneje. Pametna ura sledi spremembam vašega najvišjega VO2 ter vrednosti prilagaja temperaturi in nadmorski višini. Stanje vadbe samodejno oceni nedavno zgodovino vadb in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali čezmerna. Oglejte si, kako vadbe vplivajo na razvoj vzdržljivosti, hitrosti in moči, s povratnimi informacijami o aerobnem in anaerobnem učinku vadbe . S časom regeneracije lažje povečate prednosti naporov, saj lahko predvidite, kdaj boste pripravljeni na naslednji zahtevni izziv. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi,, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe. Nova funkcija pri uri Forerunner 945 – osredotočenost obremenitve pri vadbi – razvršča nedavno zgodovino vadbe v kategorije glede na strukturo in intenzivnost dejavnosti.

Povečajte svojo zmogljivost

Enostavnejše plačevanje

Pametna ura GPS Forerunner 945 ima funkcijo Garmin Pay, ki omogoča plačevanje nakupov z uro. Uporabite jo lahko skorajda povsod, kjer sicer plačujete s kartico. Zdaj lahko denarnico pustite doma, ne da bi se odrekli kavici po teku. Preprosto prislonite uro in se odpravite naprej.

Enostavnejše plačevanje

Zemljevidi na zapestju

Forerunner 945 ponuja tudi vdelane zemljevide, po katerih se lahko orientirate pri teku po mestnih ulicah ali pri prebijanju po bujno poraslih stezah. Predhodno so naloženi barvni zemljevidi s podatki, ki so optimizirani za pregledno navigacijo in spremljanje lokacije. Pripomoček ponuja tudi načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline™, ki vam pomaga poiskati in preteči najboljše steze ter poti na podlagi milijonov kilometrov, zbranih s storitvami Garmin Connect™.

Zemljevidi na zapestju

Ostanite povezani in varni

Z uro Forerunner 945 se lahko odpravite na trening, ne da bi izgubili stik. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Funkcije za varnost in sledenje omogočajo preprosto deljenje lokacije z izbranimi stiki, če potrebujete pomoč, in sicer ročno ali po potrebi samodejno z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov.

Ostanite povezani in varni

Najbolj vsestransko sledenje doslej

Presenetilo vas bo, kako vsestransko sledenje omogoča Forerunner 945 kljub svoji kompaktni obliki. Podpira sprejem različnih satelitskih omrežij (GPS, GLONASS in Galileo), kar omogoča sledenje tudi v okoljih, ki jim zgolj GPS ne bi bil kos. Omogoča tudi merjenje srčnega utripa na zapestju in spremljanje nasičenosti krvi s kisikom prek senzorja pulznega oksimetra na zapestju, kar omogoča tudi napredno spremljanje spanja in aklimatizacije na nadmorsko višino.

Najbolj vsestransko sledenje doslej

Vadbe in načrti vadb

Ne glede na to, ali trenirate za maraton ali še daljši podvig, lahko pripravite lastne vadbe ali prenesete brezplačne vadbe, ki se sinhronizirajo z uro. Forerunner 945 podpira tudi prilagodljive načrte vadbe Trenerja Garmin . Načrti vključujejo nasvete strokovnih trenerjev in brezplačne načrte vadbe, ki se prilagajajo vam in vašim ciljem. Tako boste zlahka pritekli do ciljne črte. V okviru načrta vadbe vam lahko funkcija celo pomaga predvideti čas tekmovanja.

Vadbe in načrti vadb

Analizirajte svoj način teka

Pametna ura GPS Forerunner 945 je opremljena tudi z orodji, ki jih potrebujete za izboljšanje načina teka. Ura meri pomembne parametre teka, kot so kadencadolžina korakačas stika s tlemi in njegova uravnoteženostnavpično nihanje in navpično razmerje. Te meritve so bistvene za razumevanje načina teka, na podlagi katerega lahko na vsakem teku in tekmovanju daste vse od sebe. Ura Forerunner 945 lahko beleži te parametre ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod,, ki si ga zataknete za pas.

Analizirajte svoj način teka

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Spremenite rutino z uporabo vdelanih profilov dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo, vadbo za moč in številne druge dejavnosti. Forerunner 945 ponuja celo samodejno prehajanje med športi, da pri vadbi z več športi ali na tekmah v duatlonu ali triatlonu dejavnost zamenjate samo z enim pritiskom gumba.

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Še nekaj dodatkov

Forerunner 945 je izjemna pametna ura za vse, kar se dogaja med tekmami in vadbami. Pri celodnevnem spremljanju dejavnosti beleži tudi število prehojenih korakov in porabljenih kalorij, ponuja pa tudi napredno spremljanje spanja. Ura Forerunner 945 nudi tudi neskončne možnosti prilagajanja, saj je združljiva s trgovino Connect IQ™ Store, iz katere lahko prenesete brezplačne programe, pripomočke in podatkovna polja. Oglejte si program Running Power za prikaz moči teka v realnem času, pa tudi po teku.

Forerunner 945

Spremljanje menstruacijskega cikla

S funkcijo za spremljanje menstrualnega cikla Garmin Connect™ boste bolje razumeli svoje telo. Sledite svojim ciklom, beležite si fizične in čustvene simptome ter zapisujte osebne opombe. Funkcija ponuja tudi nasvete glede vadbe in prehrane v posamezni fazi trenutnega cikla. S programom Connect IQ™ so vam obvestila o ciklu na voljo na zapestju – vključno z opomniki za menstruacijo, podrobnostmi cikla in simptomi, zabeleženimi za določeni dan.

Material stekla Steklo Corning® Gorilla® DX
Material okvira z vlakni ojačan polimer
Paščki za uro QuickFit™ DA (22 mm)
Material paščka silikon
Velikost ohišja, Š × D × V 47 × 47 × 13,7 mm

Prilega se zapestjem z obsegom 130–220 mm
Velikost zaslona, Š x V Premer 30,4 mm (1,2 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V 240 × 240 slikovnih pik
Vrsta zaslona na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
Teža 50 g
Trajanje baterije Način pametne ure: do 2 tedna
Način GPS z glasbo: do 10 ur
Način GPS brez glasbe: do 36 ur
Nazivna vodotesnost 5 ATM
Barvni zaslon DA 
Vgrajen pomnilnik 200 ur podatkov o dejavnostih

Funkcije ure

Funkcije ure DA
Sinhronizacija časa z GPS DA 
Samodejni preklop na poletni čas DA 
Budilka DA 
Časovnik DA 
Štoparica DA 
Časi sončnega vzhoda/zahoda DA 

Senzorji

Podpira GPS DA 
GLONASS DA 
Galileo DA 
Merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™ DA 
Barometrični višinomer DA 
Elektronski kompas DA 
Giroskop DA 
Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov) DA 
Termometer DA 
Aklimatizacija s pulznim oksimetrom DA 

Vsakodnevne pametne funkcije

Connect IQ™ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti) DA 
Pametna obvestila DA 
Odgovarjanje z besedilnimi sporočili/zavrnitev telefonskega klica z besedilnim sporočilom (samo za naprave Android™) DA 
Povezljivost Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Pametni koledar DA 
Pametne vremenske informacije DA 
Upravljanje glasbe DA 
Predvaja glasbo DA 
Prostor za shranjevanje glasbe Do 1000 skladb
Poišči moj telefon DA 
Funkcija Poišči mojo uro DA 
Upravljanje kamere VIRB® DA 
Združljivost s pametnim telefonom iPhone®, Android™
Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile DA 
Garmin Pay™ DA

Funkcije za varnost in sledenje

Zaznavanja dogodkov med izbranimi dejavnostmi DA (potreben je pametni telefon)
Pomoč DA (potreben je pametni telefon)
LiveTrack DA 
Group LiveTrack DA
Deljenje dogodka v živo samo za naprave Android™

Funkcije za taktične dejavnosti

Koordinate dveh mrež DA

Funkcije za sledenje dejavnostim

Števec korakov DA 
Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod) DA 
Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov) DA 
Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca) DA 
Izračunava porabljene kalorije DA 
Število nadstropij, v katera se povzpnete DA 
Opravljena razdalja DA 
Minute intenzivnosti DA 
TrueUp™ DA 
Move IQ™ DA 
Starost telesa DA (v programu)
Merilnik energije Body Battery™ DA 
Celodnevno stresno sledenje DA 

Kardio vadbe

Razpoložljivi profili telovadnih dejavnosti Vadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, veslanje v zaprtih prostorih in joga
Kardio vaje DA 
Vadbe za moč DA 
Samodejno štetje ponovitev DA 

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

Hitrost in razdalja GPS DA 
Prilagodljivi zasloni DA 
Prilagodljivi profili dejavnosti DA 
Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost) DA 
Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka) DA 
Napredne vadbe DA 
Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti DA 
Auto Lap® (samodejno začne nov krog) DA 
Ročno označevanje krogov DA 
Prilagodljiva opozorila o krogu DA 
Aklimatizacija na vročino in nadmorsko višino DA 
Ocena najvišjega VO2 max DA 
Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite) DA 
Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam tako pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja) DA 
Osredotočenost obremenitve pri vadbi DA 
Training Effect (aerobni) DA 
Training Effect (anaerobni) DA 
Glavna prednost (oznake učinka vadbe) DA 
Prilagodljiva opozorila DA 
Zvočni pozivi DA 
Končni čas DA 
Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo) DA 
Virtual Racer™ DA 
Samodejno prehajanje med športi (menjava načina športa s pritiskom enega gumba) DA 
Več športov DA 
Vodenje po progi DA 
Odseki (v živo, Garmin) DA 
Funkcije storitve Strava (Beacon, odseki v živo) DA 
Program za ustvarjanje krožnih prog (tek/kolesarjenje) DA 
Načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline™ DA 
Zaklepanje zaslona in/ali gumbov DA 
Bližnjične tipke DA 
Samodejno pomikanje DA 
Zgodovina dejavnosti v uri DA 
Physio TrueUp DA 

Funkcije srčnega utripa

Območja srčnega utripa DA 
Opozorila o srčnem utripu DA 
Kalorije na podlagi srčnega utripa DA 
% najvišjega srčnega utripa DA 
% rezerve srčnega utripa DA 
Čas regeneracije DA 
Samodejni najvišji srčni utrip DA 
Test učinka spremenljivosti srčnega utripa (meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, na podlagi česar oceni raven stresa; lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni stresa) DA (z združljivo dodatno opremo)
HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+™ v združene naprave) DA 
Hitrost dihanja (med vadbo) DA (z združljivo dodatno opremo)

Funkcije za tek

Razpoložljivi profili teka Tek, tek v zaprtem prostoru, tek na tekalni stezi, gorski tek
Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS DA 
Dinamika teka DA (z združljivo dodatno opremo)
Navpično nihanje in razmerje (stopnja "poskakovanja" med tekom ter razmerje med stroški in koristmi glede na dolžino koraka) DA (z združljivo dodatno opremo)
Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost (prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka) DA (z združljivo dodatno opremo)
Dolžina koraka (v realnem času) DA (z združljivo dodatno opremo)
Kadenca (število korakov na minuto v realnem času) DA 
Stanje zmogljivosti (po 6–20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti) DA 
Laktatni prag (z analizo tempa in srčnega utripa oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati) DA (z združljivo dodatno opremo)
Vaje za tek DA 
Predvidevanje tekem DA 
Senzor za hitrost kolesa/kadenco DA 

Funkcije za golf

Predhodno naloženih 41.000 igrišč po vsem svetu DA 
Določanje oddaljenost od F/M/B (sprednjega dela, sredine in zadnjega dela zelenice) DA 
Razdalja do krivulj/zavojev DA 
Merjenje dolžine udarca (izračuna natančno dolžino udarcev od kjer koli na igrišču) Samodejno
Digitalna kartica z rezultati DA 
Sledenje statistiki (udarci na krog, udarci na zelenice in čistine) DA 
Garmin AutoShot™ DA 
Samodejno posodabljanje funkcije CourseView DA 
Ročno določanje položaja zastavice DA 
Ovire in cilji igrišča DA 
Združljivost s senzorjem TruSwing™ DA 
Časovnik za krog/merilnik opravljene poti DA

Funkcije rekreacije na prostem

Razpoložljivi profili za rekreacijo na prostem Pohodništvo, plezanje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v kajaku
Navigacija od točke do točke DA 
Pikčasta sled v realnem času DA 
Nazaj na začetek DA 
TracBack® DA 
UltraTrac mode DA 
Način bližnje okolice DA 
Višinski prerez DA 
Razdalja do cilja DA 
Indikator trenda barometrskega tlaka DA 
Načrtovalnik vzponov ClimbPro™ DA 
Samodejno beleženje vzpona med gorskim tekom DA 
Navpična hitrost DA 
Skupni vzpon/spust DA 
Izris višine na nadaljnji poti DA 
Predhodno naloženi TopoActive zemljevidi DA 
Podpora za kartografijo, ki jo je mogoče prenesti DA 
Združljivost s programsko opremo BaseCamp™ DA 
Koordinate GPS DA 
Projicirana točka poti DA 
Izračun območja DA (v trgovini Connect IQ™)
Koledar za lov/ribolov DA (v trgovini Connect IQ™)
Informacije o soncu in luni DA (v trgovini Connect IQ™)
Lokacije XERO™ DA 

Funkcije za kolesarjenje

Razpoložljivi profili kolesarjenja Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje
Proge DA 
Krog pri kolesarjenju in največja moč v krogu (s senzorjem moči) DA
Tekma z dejavnostjo DA 
Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj) DA 
Funkcionalni prag moči (FTP) DA (z združljivo dodatno opremo)
Kolesarski zemljevid Garmin (kolesarski zemljevid ulic, ki omogoča načrtovanje poti) DA 
Združljivo s senzorji Vector™ DA 
Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™) DA 
Napredna podpora za senzor Vector DA 
Združljivost z napravo Varia Vision™ (zaslon za namestitev na glavo) DA 
Združljivost z radarjem Varia™ (nazaj usmerjeni radar) DA 
Združljivost z lučmi Varia™ DA 
Kadenca (število korakov na minuto v realnem času)

DA

Funkcije za plavanje

Razpoložljivi profili plavanja Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah
Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije) DA 
Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije) DA 
Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog) DA 
Beleženje vadbe DA 
Osnovni časovnik počitka (od 0 navzgor) DA 
"Repeat on" rest timer DA 
Countdown start DA 
Plavalne vadbe DA 
Srčni utrip (v realnem času med počitki, statistični podatki o intervalih in sejah med počitki ter samodejni prenos podatkov o srčnem utripu po plavanju) DA (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)