Več kot 100 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 20:00

GARMIN ura ENDURO 010-02408-01 black

Garmin
Ura ENDURO 010-02408-01 black blagovne znamke GARMIN.  Preberi več >>
Prosimo, izberite velikost!
764,99 €
899,99 €
135,00 € prihranka

ali

Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 24 obrokov in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave.
+
Na zalogi
Dostava: 1-3 delovnih dni
Brezplačna dostava

GARMIN ura ENDURO 010-02408-01 black:

Ogljikovo siv model iz titana s premazom DLC in črnim najlonskim paščkom UltraFit.

 • NABIRAJTE KILOMETRE: Ura GPS Enduro je izdelana za najvztrajnejše vzdržljivostne športnike, saj je opremljena s steklom za polnjenje s sončno energijo Power Glass™, ki podaljša napajanje z baterijo, in številnimi funkcijami za doseganje vrhunskih rezultatov. Kakršne dosegate vi.
 • Polnite baterijo s sončno energijo in podaljšate čas med posameznimi polnjenji.
 • Obdržite vrhunsko telesno pripravljenost z zmogljivejšim časovnikom regeneracije, najvišjim VO2 za gorski tek in številnimi drugimi pripomočki.
 • Lahka, vendar trpežna in ustvarjena za resnično zahtevne razmere na tekmovanjih.
 • Varčujte z energijo baterije prek upravljanja uporabe senzorjev.
 • Poiščite pravo pot tudi na brezpotjih z natančnim sprejemnikom GPS.
 • Pojdite do konca in naprej z baterijo, ki zagotavlja napajanje do 80 ur v načinu GPS ali do 300 ur v načinu najdaljšega napajanja z baterijo.
 • ZASNOVANA ZA TEKMOVANJA: Ura Enduro je opremljena s stalno vklopljenim 1,4-palčnim zaslonom, prilagojenim sončni svetlobi, zato omogoča preprost ogled podatkov tudi med premikanjem. Poleg tega je opremljena s številnimi vadbenimi funkcijami in izjemno učinkovitim procesorjem, zato ste lahko povsem osredotočeni na tekmovanje, saj vam ni treba misliti na baterijo.
 • IZDELANA ZA ZAHTEVNE RAZMERE: Trpežna zasnova, ki je odporna proti vremenskim vplivom, je prilagojena neusmiljenim razmeram na tekmovanjih z okvirom iz nerjavnega jekla ali lahkim okvirom iz titana s premazom DLC, ki je odporen proti praskam. Vključuje tudi izjemno lahko športno zanko, ki je elastična, nastavljiva in trpežna.
 • BATERIJA NA SONČNO ENERGIJO: Baterija zagotavlja napajanje do 80 ur v načinu GPS, do 300 ur v načinu najdaljšega napajanja z baterijo in do 65 dni v načinu pametne ure s polnjenjem s sončno energijo.
 • UPRAVITELJ NAPAJANJA: Oglejte si, kako različne nastavitve in senzorji vplivajo na trajanje napajanja z baterijo v uri, ki ga lahko podaljšate že z nekaj spremembami.
 • NAJVIŠJI VO2 ZA GORSKI TEK: Najvišji VO2 za gorski tek oceni raven kardiovaskularne pripravljenosti gorskih tekačev s prilagajanjem na podlagi spreminjajočih se razmer na stezi in terenu, ki lahko vplivajo na zmogljivost med tekom.
 • ULTRA TEK: Uporabite dejavnost ultra teka s časovnikom počitka in beležite čas, ko se zadržujete na okrepčevalnih postajah.
 • FUNKCIJA CLIMBPRO: Z načrtovalnikom vzpona ClimbPro si v realnem času oglejte informacije o trenutnem vzponu in prihodnjih vzponih, vključno z naklonom, razdaljo in povečanjem višine. Izboljšave poti funkcije ClimbPro omogočajo tudi prikazovanje informacij o spustih in ravninah za boljše zavedanje o razmerah.
 • DINAMIKA GORSKEGA KOLESARJENJA: Spremljajte podrobne parametre vsake vožnje z gorskim kolesom ter posebna merjenja napornosti in lahkotnosti, s katerimi se ocenjujeta zahtevnost proge in zveznost vožnje med spustom. S tem dobite rezultat, ki ga lahko naslednjič še izboljšate.
 • AKLIMATIZACIJA NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINO: Pripravite se na kakršno koli okolje. Na podlagi aklimatizacije na vročino in nadmorsko višino si oglejte, kako se vaše telo odziva v različnih okoljih.
 • MERITVE ZMOGLJIVOSTI: Oglejte si napredne meritve vadbe, ki vključujejo dinamiko teka, najvišji VO2, prilagojen vročini in nadmorski višini, svetovalca za regeneracijo in številne druge možnosti.
 • SVETOVALEC ZA REGENERACIJO: Zelo pomembno je, da telesu omogočite, da si med vadbami opomore. Po vsaki vadbi vas bo vgrajen svetovalec za regeneracijo obvestil, koliko časa morate počivati, preden se lotite novega velikega podviga.
 • DNEVNE PREDLAGANE VADBE: Pri vodenju vadbe, pri katerem se upoštevajo vaše potrebe in raven vaše telesne pripravljenosti, prejemate predloge za tek in kolesarjenje na podlagi trenutne obremenitve pri vadbi in stanja vadbe.
 • PODPORA ZA VEČ SISTEMOV GNSS: Dostopajte do več globalnih navigacijskih satelitskih sistemov (GPS, GLONASS in Galileo) ter lažje spremljate svojo lokacijo v zahtevnih razmerah kot samo z omrežjem GPS.
 • SENZORJI ZA NAVIGACIJO: Odpravite se na novo pot s senzorji VBK, ki vključujejo višinomer za podatke o nadmorski višini, barometer za spremljanje vremenskih razmer in 3-osni elektronski kompas.
 • ŠPORTNI PROGRAMI: Uporabljajte predhodno naložene profile dejavnosti za gorski tek, plavanje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, veslanje, smučanje, golf in številne druge dejavnosti.
 • TEHNOLOGIJA PACEPRO™: Edinstvena funkcija PacePro vam pomaga ohranjati tempo z vodenjem, ki se prilagaja naklonu med tekom po progi.
 • TURNA SMUKA: Bodite oskrbljeni z informacijami, ko ste na snegu. Ta predhodno naložen profil zmore razlikovati med smučanjem in plezanjem. Samodejno prikaže ločene parametre za vzpenjanje in spuščanje.
 • FUNKCIJE ZA DESKANJE NA VODI: Pripravite se, da ujamete valove. Ko je ura Enduro združena s programom Surfline Sessions™ v združljivem pametnem telefonu, lahko ustvarite videoposnetek vsakega vala, ki ga odpeljete pred kamero Surfline®. Videoposnetke si lahko pozneje ogledate in analizirate, kako ste se odrezali.
 • MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU: Tehnologija optičnega merjenja srčnega utripa meri intenzivnost vadbenih dejavnosti in spremenljivost srčnega utripa za izračun stopnje obremenitve. Meri tudi pod vodo, zato ne potrebujete merilnika srčnega utripa na pasu.
 • SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA: Senzor pulznega oksimetra za aklimatizacijo na nadmorsko višino ali spremljanje spanja s svetlobnimi žarki na zapestju meri, kako dobro vaše telo absorbira kisik.
 • NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA: Ustvarite si celovito predstavo o tem, kako spite, na podlagi razčlenitve na plitvo in globoko spanje ter spanje REM ter podatkov pulznega oksimetra in podatkov o dihanju. Podatke o spanju si oglejte v namenskem pripomočku, ki vključuje tudi rezultat spanja in vpogled v druge podatke.
 • MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™: Optimizirajte zaloge telesne energije na podlagi spremenljivosti srčnega utripa, stresa, spanja in drugih podatkov, s katerimi lahko ugotovite, kdaj ste pripravljeni na dejavnost in kdaj potrebujete počitek.
 • SPREMLJANJE HIDRACIJE: Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Ko je omogočen samodejni cilj, si po dejavnosti lahko ogledate tudi, koliko tekočine ste predvidoma izgubili s potenjem, cilj pa se ustrezno prilagodi.
 • SPREMLJANJE DIHANJA: Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo.
 • PAMETNA OBVESTILA: Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro, če je združena z združljivo napravo.
 • BREZSTIČNO PLAČEVANJE GARMIN PAY™: Šinite mimo blagajn z rešitvijo brezstičnega plačevanja Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.
 • FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE: Če se ne počutite varno ali če ura zazna dogodek, funkciji za pomoč in zaznavanje dogodkov pošljeta vašo lokacijo stiku v sili.

MATERIAL STEKLASteklo Power Glass™
MATERIAL OKVIRAtitan, premazan z diamantnim ogljikom (DLC)
MATERIAL OHIŠJAZ vlakni ojačan polimer s kovinskim pokrovčkom spodnje strani
PAŠČKI ZA URO QUICKFIT™Da (26 mm)
MATERIAL PAŠČKAIzjemno lahek elastični najlon s sprijemalnim trakom
VELIKOST OHIŠJA, Š × D × V

51 x 51 x 14,9 mm

Prilega se zapestjem z naslednjim obsegom:
Silikonski pašček: 127–210 mm
Usnjeni pašček: 135–213 mm
Športna zanka: 110–220 mm
Pašček iz tkanine: 135–213 mm
Kovinski pašček: 135–225 mm

BARVNI ZASLON
VELIKOST ZASLONA, Š X VPremer 35,56 mm (1,4 palca)
LOČLJIVOST ZASLONA, Š X V280 × 280 slikovnih pik
VRSTA ZASLONANa sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
TEŽA

Jeklo: 71 g (samo ohišje: 65 g)
Titan: 61 g (samo ohišje: 55 g)

TRAJANJE BATERIJE

Pametna ura: do 50 dni/65 dni s polnjenjem s sončno energijo*
Način ure za varčevanje z baterijo: do 130 dni/1 leto s polnjenjem s sončno energijo*
GPS: do 70 ur/80 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Najdaljše napajanje z baterijo v načinu GPS: do 200 ur/300 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Način GPS za dejavnost odprave: do 65 dni/95 dni s polnjenjem s sončno energijo*

*Polnjenje s sončno energijo, ob celodnevnem nošenju s 3 h/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000 luksov
**Polnjenje s sončno energijo, ob uporabi pri osvetljenosti 50.000 luksov

NAZIVNA VODOTESNOST10 ATM
VGRAJEN POMNILNIK64 MB

FUNKCIJE UREDa
SINHRONIZACIJA ČASA Z GPSDa
SAMODEJNI PREKLOP NA POLETNI ČASDa
BUDILKADa
ČASOVNIKDa
ŠTOPARICADa
ČASI SONČNEGA VZHODA/ZAHODADa

MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU (NEPREKINJENO, VES ČAS)Da
DNEVNI SRČNI UTRIP V MIROVANJUDa
OPOZORILA O NENORMALNEM SRČNEM UTRIPUDa (visoko in nizko)
STOPNJA DIHANJA (24X7)Da
NASIČENOST KRVI S KISIKOM S PULZNIM OKSIMETROMDa (preverjanje na kraju samem in neobvezna celodnevna aklimatizacija in v spanju)
STAROST TELESADa (v programu)
MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™Da
CELODNEVNO STRESNO SLEDENJEDa
OPOMNIKI ZA SPROSTITEVDa
ČASOVNIK ZA SPROŠČANJE Z DIHALNIMI VAJAMIDa
SPANJADa (napredno)
SPREMLJANJE SPANJA (REZULTAT SPANJA IN VPOGLEDI)Da
HIDRACIJADa (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
SPREMLJANJE ZDRAVJA ŽENSKDa (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)

PODPIRA GPSDa
GLONASSDa
GALILEODa
MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU GARMIN ELEVATE™Da
BAROMETRIČNI VIŠINOMERDa
ELEKTRONSKI KOMPASDa
GIROSKOPDa
MERILNIK POSPEŠKA (IZRAČUNAVA RAZDALJO VADB V ZAPRTIH PROSTORIH, NE DA BI ZA TO RABILI SENZOR KORAKOV)Da
TERMOMETERDa
AKLIMATIZACIJA S PULZNIM OKSIMETROMDa (z aklimatizacijo)

POVEZLJIVOSTBluetooth®, ANT+®
CONNECT IQ™ (VIDEZI URE, PODATKOVNA POLJA, PRIPOMOČKI IN PROGRAMI, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI)Da
PAMETNA OBVESTILADa
ODGOVARJANJE Z BESEDILNIMI SPOROČILI/ZAVRNITEV TELEFONSKEGA KLICA Z BESEDILNIM SPOROČILOM (SAMO ZA NAPRAVE ANDROID™)Da
PAMETNI KOLEDARDa
PAMETNE VREMENSKE INFORMACIJEDa
VARČEVANJE Z BATERIJO – PRILAGODLJIVA VARČNA URADa
UPRAVLJANJE GLASBEDa
POIŠČI MOJ TELEFONDa
FUNKCIJA POIŠČI MOJO URODa
UPRAVLJANJE KAMERE VIRB®Da
ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOMiPhone®, Android™
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMOM GARMIN CONNECT™ MOBILEDa
GARMIN PAY™Da

LIVETRACKDa
GROUP LIVETRACKDa
DELJENJE DOGODKA V ŽIVODa
ZAZNAVANJA DOGODKOV MED IZBRANIMI DEJAVNOSTMIDa
POMOČDa

ŠTEVEC KORAKOVDa
VRSTICA GIBANJA (V NAPRAVI SE PRIKAŽE PO OBDOBJU NEAKTIVNOSTI. ČE JO ŽELITE PONASTAVITI, POJDITE NA NEKAJMINUTNI SPREHOD)Da
SAMODEJNI CILJ (SPOZNA VAŠO RAVEN DEJAVNOSTI IN VAM DODELI DNEVNI CILJ KORAKOV)Da
IZRAČUNAVA PORABLJENE KALORIJEDa
ŠTEVILO NADSTROPIJ, V KATERA SE POVZPNETEDa
OPRAVLJENA RAZDALJADa
MINUTE INTENZIVNOSTIDa
TRUEUP™Da
MOVE IQ™Da
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGESDa (izbirni program Connect IQ)
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TELOVADNIH DEJAVNOSTIVadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, vadba na veslaški napravi, pilates in joga
KARDIO VAJE

Da

VADBE ZA MOČDa
JOGA VADBEDa
PILATES VADBEDa
SAMODEJNO ŠTETJE PONOVITEVDa

OBMOČJA SRČNEGA UTRIPADa
OPOZORILA O SRČNEM UTRIPUDa
KALORIJE NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPADa
% NAJVIŠJEGA SRČNEGA UTRIPADa
% REZERVE SRČNEGA UTRIPADa
ČAS REGENERACIJEDa
SAMODEJNI NAJVIŠJI SRČNI UTRIPDa
TEST UČINKA SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA (MERI SPREMENLJIVOST SRČNEGA UTRIPA, MEDTEM KO 3 MINUTE STOJITE PRI MIRU, NA PODLAGI ČESAR OCENI RAVEN STRESA; LESTVICA ZA TO VREDNOST JE OD 1 DO 100, PRI ČEMER NIŽJE VREDNOSTI POMENIJO NIŽJE RAVNI STRESA)da (z združljivo dodatno opremo)
HR BROADCAST (ODDAJANJE PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PREK TEHNOLOGIJE ANT+™ V ZDRUŽENE NAPRAVE)Da
HITROST DIHANJA (MED VADBO)da (z združljivo dodatno opremo)
HITROST IN RAZDALJA GPSDa
PRILAGODLJIVI ZASLONIDa
PRILAGODLJIVI PROFILI DEJAVNOSTIDa
AUTO PAUSE® (ZAČASNO USTAVI IN NADALJUJE MERJENJE S ČASOVNIKOM GLEDE NA HITROST)Da
INTERVALNA VADBA (NASTAVI INTERVALE VADBE IN POČITKA)Da
NAPREDNE VADBEDa
NAČRTI VADB, KI JIH JE MOGOČE PRENESTIDa
NAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE NASTAVITVE BATERIJE MED DEJAVNOSTJODa
AUTO LAP® (SAMODEJNO ZAČNE NOV KROG)Da
ROČNO OZNAČEVANJE KROGOVDa
ČASOVNIKI POSTANKOVDa
PRILAGODLJIVA OPOZORILA O KROGUDa
AKLIMATIZACIJA NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINODa
VO2 MAX (ZAGON)Da
NAJVIŠJI VO2 (GORSKI TEK)Da
STANJE VADBE (NA PODLAGI SPREMLJANJA PODATKOV O VADBI, KOT STA NAJVIŠJI VO2 IN ANAEROBNI PRAG, IN PRIMERJAVE Z NEDAVNIMI PODATKI PRIKAŽE, ALI UČINKOVITO VADITE)Da
OBREMENITEV PRI VADBI (Z ZDRUŽITVIJO SRČNEGA UTRIPA IN NAJVIŠJEGA VO2 OCENI INTENZIVNOST V OBDOBJU 28 DNI IN VAM TAKO POMAGA OSTATI ZNOTRAJ OPTIMALNEGA OBMOČJA ZA DOSEGANJE CILJA)Da
OSREDOTOČENOST OBREMENITVE PRI VADBIDa
TRAINING EFFECT (AEROBNI)Da
TRAINING EFFECT (ANAEROBNI)Da
GLAVNA PREDNOST (OZNAKE UČINKA VADBE)Da
PRILAGODLJIVA OPOZORILADa
ZVOČNI POZIVIDa
KONČNI ČASDa
VIRTUAL PARTNER® (TEKMOVANJE Z DIGITALNO OSEBO)Da
VIRTUAL RACER™Da
SAMODEJNO PREHAJANJE MED ŠPORTI (MENJAVA NAČINA ŠPORTA S PRITISKOM ENEGA GUMBA)Da
VEČ ŠPORTOVDa
VODENJE PO PROGIDa
ODSEKI (V ŽIVO, GARMIN)Da
FUNKCIJE STORITVE STRAVA (BEACON, ODSEKI V ŽIVO)Da
ZAKLEPANJE ZASLONA IN/ALI GUMBOVDa
BLIŽNJIČNE TIPKEDa
SAMODEJNO POMIKANJEDa
ZGODOVINA DEJAVNOSTI V URIDa
PHYSIO TRUEUPDa

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TEKATek, tek na tekalni stezi, tek na atletski stezi v zaprtem prostoru, gorski tek, ultra tek, virtualni tek
RAZDALJA, ČAS IN TEMPO NA PODLAGI GPSDa
DINAMIKA TEKAda (z združljivo dodatno opremo)
NAVPIČNO NIHANJE IN RAZMERJE (STOPNJA "POSKAKOVANJA" MED TEKOM TER RAZMERJE MED STROŠKI IN KORISTMI GLEDE NA DOLŽINO KORAKA)da (z združljivo dodatno opremo)
ČAS STIKA S TLEMI IN NJEGOVA URAVNOTEŽENOST (PRIKAZUJE, KOLIKO ČASA SE STOPALO MED TEKOM DOTIKA TAL IN NI V ZRAKU, NA PODLAGI ČESAR LAHKO PREVERITE SIMETRIJO TEKA)da (z združljivo dodatno opremo)
DOLŽINA KORAKA (V REALNEM ČASU)da (z združljivo dodatno opremo)
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU)Da
STANJE ZMOGLJIVOSTI (PO 6–20 MINUTAH TEKA PRIMERJA VAŠE STANJE V REALNEM ČASU Z VAŠIMI POVPREČNIMI RAVNMI TELESNE PRIPRAVLJENOSTI)Da
LAKTATNI PRAG (Z ANALIZO TEMPA IN SRČNEGA UTRIPA OCENI, NA KATERI TOČKI SE ZAČNEJO MIŠICE HITRO IZČRPAVATI)da (z združljivo dodatno opremo)
STRATEGIJE ZA DOLOČANJE TEMPA PACEPRO™Da (s prednaloženim tečajem)
VAJE ZA TEKDa
PREDVIDEVANJE TEKEMDa
SENZOR ZA HITROST KOLESA/KADENCODa

PREDHODNO NALOŽENIH 42.000 IGRIŠČ PO VSEM SVETUDa (naložljivo iz telefona)
DOLOČANJE ODDALJENOST OD F/M/B (SPREDNJEGA DELA, SREDINE IN ZADNJEGA DELA ZELENICE)Da
RAZDALJA DO KRIVULJ/ZAVOJEVDa
MERJENJE DOLŽINE UDARCA (IZRAČUNA NATANČNO DOLŽINO UDARCEV OD KJER KOLI NA IGRIŠČU)Samodejno
DIGITALNA KARTICA Z REZULTATIDa
SLEDENJE STATISTIKI (UDARCI NA KROG, UDARCI NA ZELENICE IN ČISTINE)Da
GARMIN AUTOSHOT™Da
SAMODEJNO POSODABLJANJE FUNKCIJE COURSEVIEWDa
ROČNO DOLOČANJE POLOŽAJA ZASTAVICEDa
OVIRE IN CILJI IGRIŠČADa
SMER PROTI ZASTAVICIDa
TOČKOVANJE HENDIKEPADa
ZDRUŽLJIVOST S SENZORJEM TRUSWING™Da
ČASOVNIK ZA KROG/MERILNIK OPRAVLJENE POTIDa
ZDRUŽLJIVOST S SAMODEJNIM BELEŽENJEM PALIC (POTREBNA JE DODATNA OPREMA)Da

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI ZA REKREACIJO NA PROSTEMPohodništvo, dvoransko plezanje, balvansko plezanje, plezanje, gorsko kolesarjenje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v kajaku, deskanje na vodi, padalstvo s funkcijo Jumpmaster, taktične dejavnosti, odprava
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKEDa
PIKČASTA SLED V REALNEM ČASUDa
NAZAJ NA ZAČETEKDa
TRACBACK®Da
ULTRATRAC MODEDa
NAČIN BLIŽNJE OKOLICEDa
VIŠINSKI PREREZDa
RAZDALJA DO CILJADa
INDIKATOR TRENDA BAROMETRSKEGA TLAKADa
NAČRTOVALNIK VZPONOV CLIMBPRO™Da (s prednaloženim tečajem)
SAMODEJNO BELEŽENJE VZPONA MED GORSKIM TEKOMDa
NAVPIČNA HITROSTDa
SKUPNI VZPON/SPUSTDa
IZRIS VIŠINE NA NADALJNJI POTIDa (s prednaloženim tečajem)
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMSKO OPREMO BASECAMP™Da
KOORDINATE GPSDa
POGLEJ IN POJDIDa
IZRAČUN OBMOČJAda (v trgovini Connect IQ™)
KOLEDAR ZA LOV/RIBOLOVda (v trgovini Connect IQ™)
PROJICIRANA TOČKA POTIDa
INFORMACIJE O SONCU IN LUNIda (v trgovini Connect IQ™)
LOKACIJE XERO™Da
DEJAVNOST GPS EKSPEDICIJEDa
TIDESda (v trgovini Connect IQ™)

OPOZORILO O ČASU/RAZDALJI (SPROŽI ALARM, KO DOSEŽETE CILJ)Da
PROGEDa
NAPORNOST IN LAHKOTNOST ZA GORSKO KOLESARJENJEDa
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI KOLESARJENJAKolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje, triatlon
KROG PRI KOLESARJENJU IN NAJVEČJA MOČ V KROGU (S SENZORJEM MOČI)Da
TEKMA Z DEJAVNOSTJODa
FUNKCIONALNI PRAG MOČI (FTP)da (z združljivo dodatno opremo)
ZDRUŽLJIVO S SENZORJI VECTOR™Da
ZDRUŽLJIVOST Z MERILNIKOM MOČI (PRIKAZUJE PODATKE O MOČI IZ ZDRUŽLJIVIH MERILNIKOV MOČI DRUGIH PROIZVAJALCEV, KI PODPIRAJO TEHNOLOGIJO ANT+™)Da
NAPREDNA PODPORA ZA SENZOR VECTORDa
ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVO VARIA VISION™ (ZASLON ZA NAMESTITEV NA GLAVO)Da
ZDRUŽLJIVOST Z RADARJEM VARIA™ (NAZAJ USMERJENI RADAR)Da
ZDRUŽLJIVOST Z LUČMI VARIA™Da
SPEED AND CADENCE SENSOR SUPPORT (W/SENSOR)Da

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI PLAVANJAPlavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah, plavanje/tek
MERITVE PLAVANJA V ODPRTIH VODAH (RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)Da
MERITVE PLAVANJA V BAZENU (DOLŽINE, RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)Da
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLJAJEV (NA PRIMER PROSTI SLOG)Da
BELEŽENJE VADBEDa
OSNOVNI ČASOVNIK POČITKA (OD 0 NAVZGOR)Da
ČASOVNIK POČITKA Z VKLOPLJENIM PONAVLJANJEMDa
SAMODEJNI POČITEKDa
OPOZORILA O ČASU IN RAZDALJIDa
OPOZORILA O DOLOČANJU TEMPA (SAMO ZA PLAVANJE V BAZENU)Da
ODŠTEVANJE DO ZAČETKADa
PLAVALNE VADBEDa
KRITIČNA HITROST PLAVANJADa
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU POD VODODa
SRČNI UTRIP (V REALNEM ČASU MED POČITKI, STATISTIČNI PODATKI O INTERVALIH IN SEJAH MED POČITKI TER SAMODEJNI PRENOS PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PO PLAVANJU)Da (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)

GARMIN ura ENDURO 010-02408-01 black:

Ogljikovo siv model iz titana s premazom DLC in črnim najlonskim paščkom UltraFit.

 • NABIRAJTE KILOMETRE: Ura GPS Enduro je izdelana za najvztrajnejše vzdržljivostne športnike, saj je opremljena s steklom za polnjenje s sončno energijo Power Glass™, ki podaljša napajanje z baterijo, in številnimi funkcijami za doseganje vrhunskih rezultatov. Kakršne dosegate vi.
 • Polnite baterijo s sončno energijo in podaljšate čas med posameznimi polnjenji.
 • Obdržite vrhunsko telesno pripravljenost z zmogljivejšim časovnikom regeneracije, najvišjim VO2 za gorski tek in številnimi drugimi pripomočki.
 • Lahka, vendar trpežna in ustvarjena za resnično zahtevne razmere na tekmovanjih.
 • Varčujte z energijo baterije prek upravljanja uporabe senzorjev.
 • Poiščite pravo pot tudi na brezpotjih z natančnim sprejemnikom GPS.
 • Pojdite do konca in naprej z baterijo, ki zagotavlja napajanje do 80 ur v načinu GPS ali do 300 ur v načinu najdaljšega napajanja z baterijo.
 • ZASNOVANA ZA TEKMOVANJA: Ura Enduro je opremljena s stalno vklopljenim 1,4-palčnim zaslonom, prilagojenim sončni svetlobi, zato omogoča preprost ogled podatkov tudi med premikanjem. Poleg tega je opremljena s številnimi vadbenimi funkcijami in izjemno učinkovitim procesorjem, zato ste lahko povsem osredotočeni na tekmovanje, saj vam ni treba misliti na baterijo.
 • IZDELANA ZA ZAHTEVNE RAZMERE: Trpežna zasnova, ki je odporna proti vremenskim vplivom, je prilagojena neusmiljenim razmeram na tekmovanjih z okvirom iz nerjavnega jekla ali lahkim okvirom iz titana s premazom DLC, ki je odporen proti praskam. Vključuje tudi izjemno lahko športno zanko, ki je elastična, nastavljiva in trpežna.
 • BATERIJA NA SONČNO ENERGIJO: Baterija zagotavlja napajanje do 80 ur v načinu GPS, do 300 ur v načinu najdaljšega napajanja z baterijo in do 65 dni v načinu pametne ure s polnjenjem s sončno energijo.
 • UPRAVITELJ NAPAJANJA: Oglejte si, kako različne nastavitve in senzorji vplivajo na trajanje napajanja z baterijo v uri, ki ga lahko podaljšate že z nekaj spremembami.
 • NAJVIŠJI VO2 ZA GORSKI TEK: Najvišji VO2 za gorski tek oceni raven kardiovaskularne pripravljenosti gorskih tekačev s prilagajanjem na podlagi spreminjajočih se razmer na stezi in terenu, ki lahko vplivajo na zmogljivost med tekom.
 • ULTRA TEK: Uporabite dejavnost ultra teka s časovnikom počitka in beležite čas, ko se zadržujete na okrepčevalnih postajah.
 • FUNKCIJA CLIMBPRO: Z načrtovalnikom vzpona ClimbPro si v realnem času oglejte informacije o trenutnem vzponu in prihodnjih vzponih, vključno z naklonom, razdaljo in povečanjem višine. Izboljšave poti funkcije ClimbPro omogočajo tudi prikazovanje informacij o spustih in ravninah za boljše zavedanje o razmerah.
 • DINAMIKA GORSKEGA KOLESARJENJA: Spremljajte podrobne parametre vsake vožnje z gorskim kolesom ter posebna merjenja napornosti in lahkotnosti, s katerimi se ocenjujeta zahtevnost proge in zveznost vožnje med spustom. S tem dobite rezultat, ki ga lahko naslednjič še izboljšate.
 • AKLIMATIZACIJA NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINO: Pripravite se na kakršno koli okolje. Na podlagi aklimatizacije na vročino in nadmorsko višino si oglejte, kako se vaše telo odziva v različnih okoljih.
 • MERITVE ZMOGLJIVOSTI: Oglejte si napredne meritve vadbe, ki vključujejo dinamiko teka, najvišji VO2, prilagojen vročini in nadmorski višini, svetovalca za regeneracijo in številne druge možnosti.
 • SVETOVALEC ZA REGENERACIJO: Zelo pomembno je, da telesu omogočite, da si med vadbami opomore. Po vsaki vadbi vas bo vgrajen svetovalec za regeneracijo obvestil, koliko časa morate počivati, preden se lotite novega velikega podviga.
 • DNEVNE PREDLAGANE VADBE: Pri vodenju vadbe, pri katerem se upoštevajo vaše potrebe in raven vaše telesne pripravljenosti, prejemate predloge za tek in kolesarjenje na podlagi trenutne obremenitve pri vadbi in stanja vadbe.
 • PODPORA ZA VEČ SISTEMOV GNSS: Dostopajte do več globalnih navigacijskih satelitskih sistemov (GPS, GLONASS in Galileo) ter lažje spremljate svojo lokacijo v zahtevnih razmerah kot samo z omrežjem GPS.
 • SENZORJI ZA NAVIGACIJO: Odpravite se na novo pot s senzorji VBK, ki vključujejo višinomer za podatke o nadmorski višini, barometer za spremljanje vremenskih razmer in 3-osni elektronski kompas.
 • ŠPORTNI PROGRAMI: Uporabljajte predhodno naložene profile dejavnosti za gorski tek, plavanje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, veslanje, smučanje, golf in številne druge dejavnosti.
 • TEHNOLOGIJA PACEPRO™: Edinstvena funkcija PacePro vam pomaga ohranjati tempo z vodenjem, ki se prilagaja naklonu med tekom po progi.
 • TURNA SMUKA: Bodite oskrbljeni z informacijami, ko ste na snegu. Ta predhodno naložen profil zmore razlikovati med smučanjem in plezanjem. Samodejno prikaže ločene parametre za vzpenjanje in spuščanje.
 • FUNKCIJE ZA DESKANJE NA VODI: Pripravite se, da ujamete valove. Ko je ura Enduro združena s programom Surfline Sessions™ v združljivem pametnem telefonu, lahko ustvarite videoposnetek vsakega vala, ki ga odpeljete pred kamero Surfline®. Videoposnetke si lahko pozneje ogledate in analizirate, kako ste se odrezali.
 • MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU: Tehnologija optičnega merjenja srčnega utripa meri intenzivnost vadbenih dejavnosti in spremenljivost srčnega utripa za izračun stopnje obremenitve. Meri tudi pod vodo, zato ne potrebujete merilnika srčnega utripa na pasu.
 • SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA: Senzor pulznega oksimetra za aklimatizacijo na nadmorsko višino ali spremljanje spanja s svetlobnimi žarki na zapestju meri, kako dobro vaše telo absorbira kisik.
 • NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA: Ustvarite si celovito predstavo o tem, kako spite, na podlagi razčlenitve na plitvo in globoko spanje ter spanje REM ter podatkov pulznega oksimetra in podatkov o dihanju. Podatke o spanju si oglejte v namenskem pripomočku, ki vključuje tudi rezultat spanja in vpogled v druge podatke.
 • MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™: Optimizirajte zaloge telesne energije na podlagi spremenljivosti srčnega utripa, stresa, spanja in drugih podatkov, s katerimi lahko ugotovite, kdaj ste pripravljeni na dejavnost in kdaj potrebujete počitek.
 • SPREMLJANJE HIDRACIJE: Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Ko je omogočen samodejni cilj, si po dejavnosti lahko ogledate tudi, koliko tekočine ste predvidoma izgubili s potenjem, cilj pa se ustrezno prilagodi.
 • SPREMLJANJE DIHANJA: Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo.
 • PAMETNA OBVESTILA: Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila kar v uro, če je združena z združljivo napravo.
 • BREZSTIČNO PLAČEVANJE GARMIN PAY™: Šinite mimo blagajn z rešitvijo brezstičnega plačevanja Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.
 • FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE: Če se ne počutite varno ali če ura zazna dogodek, funkciji za pomoč in zaznavanje dogodkov pošljeta vašo lokacijo stiku v sili.

MATERIAL STEKLASteklo Power Glass™
MATERIAL OKVIRAtitan, premazan z diamantnim ogljikom (DLC)
MATERIAL OHIŠJAZ vlakni ojačan polimer s kovinskim pokrovčkom spodnje strani
PAŠČKI ZA URO QUICKFIT™Da (26 mm)
MATERIAL PAŠČKAIzjemno lahek elastični najlon s sprijemalnim trakom
VELIKOST OHIŠJA, Š × D × V

51 x 51 x 14,9 mm

Prilega se zapestjem z naslednjim obsegom:
Silikonski pašček: 127–210 mm
Usnjeni pašček: 135–213 mm
Športna zanka: 110–220 mm
Pašček iz tkanine: 135–213 mm
Kovinski pašček: 135–225 mm

BARVNI ZASLON
VELIKOST ZASLONA, Š X VPremer 35,56 mm (1,4 palca)
LOČLJIVOST ZASLONA, Š X V280 × 280 slikovnih pik
VRSTA ZASLONANa sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
TEŽA

Jeklo: 71 g (samo ohišje: 65 g)
Titan: 61 g (samo ohišje: 55 g)

TRAJANJE BATERIJE

Pametna ura: do 50 dni/65 dni s polnjenjem s sončno energijo*
Način ure za varčevanje z baterijo: do 130 dni/1 leto s polnjenjem s sončno energijo*
GPS: do 70 ur/80 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Najdaljše napajanje z baterijo v načinu GPS: do 200 ur/300 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Način GPS za dejavnost odprave: do 65 dni/95 dni s polnjenjem s sončno energijo*

*Polnjenje s sončno energijo, ob celodnevnem nošenju s 3 h/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000 luksov
**Polnjenje s sončno energijo, ob uporabi pri osvetljenosti 50.000 luksov

NAZIVNA VODOTESNOST10 ATM
VGRAJEN POMNILNIK64 MB

FUNKCIJE UREDa
SINHRONIZACIJA ČASA Z GPSDa
SAMODEJNI PREKLOP NA POLETNI ČASDa
BUDILKADa
ČASOVNIKDa
ŠTOPARICADa
ČASI SONČNEGA VZHODA/ZAHODADa

MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU (NEPREKINJENO, VES ČAS)Da
DNEVNI SRČNI UTRIP V MIROVANJUDa
OPOZORILA O NENORMALNEM SRČNEM UTRIPUDa (visoko in nizko)
STOPNJA DIHANJA (24X7)Da
NASIČENOST KRVI S KISIKOM S PULZNIM OKSIMETROMDa (preverjanje na kraju samem in neobvezna celodnevna aklimatizacija in v spanju)
STAROST TELESADa (v programu)
MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™Da
CELODNEVNO STRESNO SLEDENJEDa
OPOMNIKI ZA SPROSTITEVDa
ČASOVNIK ZA SPROŠČANJE Z DIHALNIMI VAJAMIDa
SPANJADa (napredno)
SPREMLJANJE SPANJA (REZULTAT SPANJA IN VPOGLEDI)Da
HIDRACIJADa (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
SPREMLJANJE ZDRAVJA ŽENSKDa (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)

PODPIRA GPSDa
GLONASSDa
GALILEODa
MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU GARMIN ELEVATE™Da
BAROMETRIČNI VIŠINOMERDa
ELEKTRONSKI KOMPASDa
GIROSKOPDa
MERILNIK POSPEŠKA (IZRAČUNAVA RAZDALJO VADB V ZAPRTIH PROSTORIH, NE DA BI ZA TO RABILI SENZOR KORAKOV)Da
TERMOMETERDa
AKLIMATIZACIJA S PULZNIM OKSIMETROMDa (z aklimatizacijo)

POVEZLJIVOSTBluetooth®, ANT+®
CONNECT IQ™ (VIDEZI URE, PODATKOVNA POLJA, PRIPOMOČKI IN PROGRAMI, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI)Da
PAMETNA OBVESTILADa
ODGOVARJANJE Z BESEDILNIMI SPOROČILI/ZAVRNITEV TELEFONSKEGA KLICA Z BESEDILNIM SPOROČILOM (SAMO ZA NAPRAVE ANDROID™)Da
PAMETNI KOLEDARDa
PAMETNE VREMENSKE INFORMACIJEDa
VARČEVANJE Z BATERIJO – PRILAGODLJIVA VARČNA URADa
UPRAVLJANJE GLASBEDa
POIŠČI MOJ TELEFONDa
FUNKCIJA POIŠČI MOJO URODa
UPRAVLJANJE KAMERE VIRB®Da
ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOMiPhone®, Android™
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMOM GARMIN CONNECT™ MOBILEDa
GARMIN PAY™Da

LIVETRACKDa
GROUP LIVETRACKDa
DELJENJE DOGODKA V ŽIVODa
ZAZNAVANJA DOGODKOV MED IZBRANIMI DEJAVNOSTMIDa
POMOČDa

ŠTEVEC KORAKOVDa
VRSTICA GIBANJA (V NAPRAVI SE PRIKAŽE PO OBDOBJU NEAKTIVNOSTI. ČE JO ŽELITE PONASTAVITI, POJDITE NA NEKAJMINUTNI SPREHOD)Da
SAMODEJNI CILJ (SPOZNA VAŠO RAVEN DEJAVNOSTI IN VAM DODELI DNEVNI CILJ KORAKOV)Da
IZRAČUNAVA PORABLJENE KALORIJEDa
ŠTEVILO NADSTROPIJ, V KATERA SE POVZPNETEDa
OPRAVLJENA RAZDALJADa
MINUTE INTENZIVNOSTIDa
TRUEUP™Da
MOVE IQ™Da
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGESDa (izbirni program Connect IQ)
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TELOVADNIH DEJAVNOSTIVadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, vadba na veslaški napravi, pilates in joga
KARDIO VAJE

Da

VADBE ZA MOČDa
JOGA VADBEDa
PILATES VADBEDa
SAMODEJNO ŠTETJE PONOVITEVDa

OBMOČJA SRČNEGA UTRIPADa
OPOZORILA O SRČNEM UTRIPUDa
KALORIJE NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPADa
% NAJVIŠJEGA SRČNEGA UTRIPADa
% REZERVE SRČNEGA UTRIPADa
ČAS REGENERACIJEDa
SAMODEJNI NAJVIŠJI SRČNI UTRIPDa
TEST UČINKA SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA (MERI SPREMENLJIVOST SRČNEGA UTRIPA, MEDTEM KO 3 MINUTE STOJITE PRI MIRU, NA PODLAGI ČESAR OCENI RAVEN STRESA; LESTVICA ZA TO VREDNOST JE OD 1 DO 100, PRI ČEMER NIŽJE VREDNOSTI POMENIJO NIŽJE RAVNI STRESA)da (z združljivo dodatno opremo)
HR BROADCAST (ODDAJANJE PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PREK TEHNOLOGIJE ANT+™ V ZDRUŽENE NAPRAVE)Da
HITROST DIHANJA (MED VADBO)da (z združljivo dodatno opremo)
HITROST IN RAZDALJA GPSDa
PRILAGODLJIVI ZASLONIDa
PRILAGODLJIVI PROFILI DEJAVNOSTIDa
AUTO PAUSE® (ZAČASNO USTAVI IN NADALJUJE MERJENJE S ČASOVNIKOM GLEDE NA HITROST)Da
INTERVALNA VADBA (NASTAVI INTERVALE VADBE IN POČITKA)Da
NAPREDNE VADBEDa
NAČRTI VADB, KI JIH JE MOGOČE PRENESTIDa
NAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE NASTAVITVE BATERIJE MED DEJAVNOSTJODa
AUTO LAP® (SAMODEJNO ZAČNE NOV KROG)Da
ROČNO OZNAČEVANJE KROGOVDa
ČASOVNIKI POSTANKOVDa
PRILAGODLJIVA OPOZORILA O KROGUDa
AKLIMATIZACIJA NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINODa
VO2 MAX (ZAGON)Da
NAJVIŠJI VO2 (GORSKI TEK)Da
STANJE VADBE (NA PODLAGI SPREMLJANJA PODATKOV O VADBI, KOT STA NAJVIŠJI VO2 IN ANAEROBNI PRAG, IN PRIMERJAVE Z NEDAVNIMI PODATKI PRIKAŽE, ALI UČINKOVITO VADITE)Da
OBREMENITEV PRI VADBI (Z ZDRUŽITVIJO SRČNEGA UTRIPA IN NAJVIŠJEGA VO2 OCENI INTENZIVNOST V OBDOBJU 28 DNI IN VAM TAKO POMAGA OSTATI ZNOTRAJ OPTIMALNEGA OBMOČJA ZA DOSEGANJE CILJA)Da
OSREDOTOČENOST OBREMENITVE PRI VADBIDa
TRAINING EFFECT (AEROBNI)Da
TRAINING EFFECT (ANAEROBNI)Da
GLAVNA PREDNOST (OZNAKE UČINKA VADBE)Da
PRILAGODLJIVA OPOZORILADa
ZVOČNI POZIVIDa
KONČNI ČASDa
VIRTUAL PARTNER® (TEKMOVANJE Z DIGITALNO OSEBO)Da
VIRTUAL RACER™Da
SAMODEJNO PREHAJANJE MED ŠPORTI (MENJAVA NAČINA ŠPORTA S PRITISKOM ENEGA GUMBA)Da
VEČ ŠPORTOVDa
VODENJE PO PROGIDa
ODSEKI (V ŽIVO, GARMIN)Da
FUNKCIJE STORITVE STRAVA (BEACON, ODSEKI V ŽIVO)Da
ZAKLEPANJE ZASLONA IN/ALI GUMBOVDa
BLIŽNJIČNE TIPKEDa
SAMODEJNO POMIKANJEDa
ZGODOVINA DEJAVNOSTI V URIDa
PHYSIO TRUEUPDa

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TEKATek, tek na tekalni stezi, tek na atletski stezi v zaprtem prostoru, gorski tek, ultra tek, virtualni tek
RAZDALJA, ČAS IN TEMPO NA PODLAGI GPSDa
DINAMIKA TEKAda (z združljivo dodatno opremo)
NAVPIČNO NIHANJE IN RAZMERJE (STOPNJA "POSKAKOVANJA" MED TEKOM TER RAZMERJE MED STROŠKI IN KORISTMI GLEDE NA DOLŽINO KORAKA)da (z združljivo dodatno opremo)
ČAS STIKA S TLEMI IN NJEGOVA URAVNOTEŽENOST (PRIKAZUJE, KOLIKO ČASA SE STOPALO MED TEKOM DOTIKA TAL IN NI V ZRAKU, NA PODLAGI ČESAR LAHKO PREVERITE SIMETRIJO TEKA)da (z združljivo dodatno opremo)
DOLŽINA KORAKA (V REALNEM ČASU)da (z združljivo dodatno opremo)
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU)Da
STANJE ZMOGLJIVOSTI (PO 6–20 MINUTAH TEKA PRIMERJA VAŠE STANJE V REALNEM ČASU Z VAŠIMI POVPREČNIMI RAVNMI TELESNE PRIPRAVLJENOSTI)Da
LAKTATNI PRAG (Z ANALIZO TEMPA IN SRČNEGA UTRIPA OCENI, NA KATERI TOČKI SE ZAČNEJO MIŠICE HITRO IZČRPAVATI)da (z združljivo dodatno opremo)
STRATEGIJE ZA DOLOČANJE TEMPA PACEPRO™Da (s prednaloženim tečajem)
VAJE ZA TEKDa
PREDVIDEVANJE TEKEMDa
SENZOR ZA HITROST KOLESA/KADENCODa

PREDHODNO NALOŽENIH 42.000 IGRIŠČ PO VSEM SVETUDa (naložljivo iz telefona)
DOLOČANJE ODDALJENOST OD F/M/B (SPREDNJEGA DELA, SREDINE IN ZADNJEGA DELA ZELENICE)Da
RAZDALJA DO KRIVULJ/ZAVOJEVDa
MERJENJE DOLŽINE UDARCA (IZRAČUNA NATANČNO DOLŽINO UDARCEV OD KJER KOLI NA IGRIŠČU)Samodejno
DIGITALNA KARTICA Z REZULTATIDa
SLEDENJE STATISTIKI (UDARCI NA KROG, UDARCI NA ZELENICE IN ČISTINE)Da
GARMIN AUTOSHOT™Da
SAMODEJNO POSODABLJANJE FUNKCIJE COURSEVIEWDa
ROČNO DOLOČANJE POLOŽAJA ZASTAVICEDa
OVIRE IN CILJI IGRIŠČADa
SMER PROTI ZASTAVICIDa
TOČKOVANJE HENDIKEPADa
ZDRUŽLJIVOST S SENZORJEM TRUSWING™Da
ČASOVNIK ZA KROG/MERILNIK OPRAVLJENE POTIDa
ZDRUŽLJIVOST S SAMODEJNIM BELEŽENJEM PALIC (POTREBNA JE DODATNA OPREMA)Da

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI ZA REKREACIJO NA PROSTEMPohodništvo, dvoransko plezanje, balvansko plezanje, plezanje, gorsko kolesarjenje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v kajaku, deskanje na vodi, padalstvo s funkcijo Jumpmaster, taktične dejavnosti, odprava
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKEDa
PIKČASTA SLED V REALNEM ČASUDa
NAZAJ NA ZAČETEKDa
TRACBACK®Da
ULTRATRAC MODEDa
NAČIN BLIŽNJE OKOLICEDa
VIŠINSKI PREREZDa
RAZDALJA DO CILJADa
INDIKATOR TRENDA BAROMETRSKEGA TLAKADa
NAČRTOVALNIK VZPONOV CLIMBPRO™Da (s prednaloženim tečajem)
SAMODEJNO BELEŽENJE VZPONA MED GORSKIM TEKOMDa
NAVPIČNA HITROSTDa
SKUPNI VZPON/SPUSTDa
IZRIS VIŠINE NA NADALJNJI POTIDa (s prednaloženim tečajem)
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMSKO OPREMO BASECAMP™Da
KOORDINATE GPSDa
POGLEJ IN POJDIDa
IZRAČUN OBMOČJAda (v trgovini Connect IQ™)
KOLEDAR ZA LOV/RIBOLOVda (v trgovini Connect IQ™)
PROJICIRANA TOČKA POTIDa
INFORMACIJE O SONCU IN LUNIda (v trgovini Connect IQ™)
LOKACIJE XERO™Da
DEJAVNOST GPS EKSPEDICIJEDa
TIDESda (v trgovini Connect IQ™)

OPOZORILO O ČASU/RAZDALJI (SPROŽI ALARM, KO DOSEŽETE CILJ)Da
PROGEDa
NAPORNOST IN LAHKOTNOST ZA GORSKO KOLESARJENJEDa
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI KOLESARJENJAKolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje, triatlon
KROG PRI KOLESARJENJU IN NAJVEČJA MOČ V KROGU (S SENZORJEM MOČI)Da
TEKMA Z DEJAVNOSTJODa
FUNKCIONALNI PRAG MOČI (FTP)da (z združljivo dodatno opremo)
ZDRUŽLJIVO S SENZORJI VECTOR™Da
ZDRUŽLJIVOST Z MERILNIKOM MOČI (PRIKAZUJE PODATKE O MOČI IZ ZDRUŽLJIVIH MERILNIKOV MOČI DRUGIH PROIZVAJALCEV, KI PODPIRAJO TEHNOLOGIJO ANT+™)Da
NAPREDNA PODPORA ZA SENZOR VECTORDa
ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVO VARIA VISION™ (ZASLON ZA NAMESTITEV NA GLAVO)Da
ZDRUŽLJIVOST Z RADARJEM VARIA™ (NAZAJ USMERJENI RADAR)Da
ZDRUŽLJIVOST Z LUČMI VARIA™Da
SPEED AND CADENCE SENSOR SUPPORT (W/SENSOR)Da

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI PLAVANJAPlavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah, plavanje/tek
MERITVE PLAVANJA V ODPRTIH VODAH (RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)Da
MERITVE PLAVANJA V BAZENU (DOLŽINE, RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)Da
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLJAJEV (NA PRIMER PROSTI SLOG)Da
BELEŽENJE VADBEDa
OSNOVNI ČASOVNIK POČITKA (OD 0 NAVZGOR)Da
ČASOVNIK POČITKA Z VKLOPLJENIM PONAVLJANJEMDa
SAMODEJNI POČITEKDa
OPOZORILA O ČASU IN RAZDALJIDa
OPOZORILA O DOLOČANJU TEMPA (SAMO ZA PLAVANJE V BAZENU)Da
ODŠTEVANJE DO ZAČETKADa
PLAVALNE VADBEDa
KRITIČNA HITROST PLAVANJADa
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU POD VODODa
SRČNI UTRIP (V REALNEM ČASU MED POČITKI, STATISTIČNI PODATKI O INTERVALIH IN SEJAH MED POČITKI TER SAMODEJNI PRENOS PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PO PLAVANJU)Da (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)
*
*
*
Obiskovalci, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi naslednje izdelke

K-SWISS m copati za tenis 06614-426-M HYPERCOURT EXPRESS

Moški copati za tenis 06614-426-M HYPERCOURT EXPRESS blagovne znamke K-SWISS.
146,99 € Cena 102,89 €

HELLY HANSEN m jakna 62252 990 LOKE

Moška jakna s kapuco 62252 990 LOKE blagovne znamke HELLY HANSEN.
114,99 € Cena 57,50 €

SALOMON m trail copati L41308900 SPEEDCROSS 5

Moški trail copati L41308900 SPEEDCROSS 5 blagovne znamke SALOMON.
129,99 € Cena 90,99 €

GARMIN ura ENDURO 010-02408-00 silver

Ura ENDURO 010-02408-00 silver blagovne znamke GARMIN.
799,99 € Cena 679,99 €