Več kot 500 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
Filtri

Goldwin

GOLDWIN je japonska blagovna znamka, ki je nastala je v petdesetih letih in se razvila v eno vodilnih znamk v športni industriji.

Je vodilni proizvajalec športnih oblačil na japonskem tržišču. Izdelujejo visoko kvalitetna tehnična športna oblačila. So uradni pokrovitelj švedske alpske smučarske reprezentance in nemške nacionalne karving reprezentance. In zakaj je Goldwin toliko boljši od konkurence?

Njihovi materiali imajo 20 000 mm vodnega stolpca kar zagotavlja visoko stopnjo nepremočljivosti. Prav tako so vsi njihovi materiali elastični, kar pomeni, da ne ovirajo pri gibanju. Zaradi tega so lahko modeli ožji, izgled pa lepši. Njihova oblačila so lahka in tanka, vendar kljub temu dovolj topla, zahvaljujoč edinstvenemu materialu iz keramičnih vlaken, ki absorbirajo infrardeče sevanje človeškega telesa ter na ta način odlično ogrevajo telo. To je samo nekaj prednosti blagovne znamke Goldwin.

O zares vrhunski kakovosti se lahko prepričate pri nas, saj smo prvi uradni uvoznik blagovne znamke Goldwin že več kot 15 let.

Pokaži več... Pokaži manj...