Več kot 500 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
Kategorije
Filtri

Filter by:

Počisti vse

Hokej

Marsikdo se v zimskem času rad odpravi na led igrati hokej, a izbira ustrezne opreme za hokej je lahko zelo težavna. Če hokejsko palico, drsalke ali kateri drug kos opreme kupujete zase ali kot darilo, lahko izbirate med različnimi proizvajalci in cenovnimi razredi. K hokejski opremi spada vse od drsalk, hokejskih palic, ščitnikov in čelad do oblačil, rokavic in različnih torb.

Glavni kos hokejske opreme je palica, ki jo potrebuje vsak igralec hokeja, pa naj gre za igro na ledu ali na travi. Palice so lahko izdelane iz lesa ali katerega drugega materiala, na voljo pa so v različnih oblikah in dolžinah. Sprva so bile vse hokejske palice lesene, zaradi razlik v strukturi lesa pa so ga počasi začeli nadomeščati drugi materiali. Najbolj napredne hokejske palice so danes izdelane iz grafita in so opremljene s posebnimi flex vzorci, ki omogočajo večjo moč in natančnost. Glavni kriterij pri izbiri palice je velikost, ki mora omogočati močan udarec in enostavno prenašanje. Eden glavnih kosov opreme za hokej na ledu so tudi drsalke, ki so običajno izdelane iz trdnega materiala, igralčevi nogi pa se prilagodijo s pomočjo spominske pene ali katere druge oblikovalne komponente. Pogosto so drsalke za hokej ojačane s kovinsko mrežico, ki preprečuje, da bi rezilo predrlo čevelj. Drsalke so na voljo v različnih stilih in velikostih, lahko so moške, ženske ali otroške.

Hokejska oblačila vključujejo rokavice, drese, podhlače, hlače, spodnje majice in nogavice, za potrebno varnost pa poskrbijo ščitniki in čelada. Glede na to, da je hokej precej grob šport, je zaščiti treba posvetiti še posebno pozornost. V kategoriji opreme za hokej lahko najdeš tudi posebno opremo za vratarje in sodnike, ob nakupu katerega koli kosa opreme pa se priporoča izbor torbe, ki omogoča enostavno in udobno prenašanje hokejske opreme.

Pokaži več... Pokaži manj...
Sortiraj po
Prikaži na stran

SHOCK doctor škatlica za ščitnike za zobe 107c mouthguard case

SHOCK DOCTOR škatlica za ščitnike za zobe 107c mouthguard case
9,99 € Cena 4,99 €

SHOCK doctor škatlica za ščitnike za zobe 104c mouthguard case

SHOCK DOCTOR škatlica za ščitnike za zobe 104c mouthguard case
9,99 € Cena 4,99 €

SHOCK doctor škatlica za ščitnike za zobe 120c mouthguard case

SHOCK DOCTOR škatlica za ščitnike za zobe 120c mouthguard case
9,99 € Cena 4,99 €