Več kot 500 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
Filtri

Filter by:

Počisti vse

K-SWISS

Blagovna znamka K-Swiss je že od leta 1966 popolnoma predana izdelavi unikatnih superg, sprva namenjenih le tenisu. Brata Swiss sta se takrat iz Švice preselila v Californijo in s svojimi izkušnjami iz tenisa želela narediti popolne čevlje za tenis.

V 70ih so usnjene superge K-Swiss postale statusni simbol. S ponosom so jih nosili filmski igralci in druge znane osebnosti tistega časa. Medtem ko se druge blagovne znamke ponašajo z velikimi količinami proizvedenih čevljev, se K-Swiss predstavlja z zelo omejeno izdelavo. Dodelani detajli, ročno rezano goveje ali ovčje usnje, znamenitih 5 črt ob strani čevlja ter poseben podplat narejen iz treh vrst gum, so zagotovo atributi, ki jih cenijo vsi, ki so že kdaj hodili v udobju K-Swiss superge.

Medtem, ko so svojo ponudbo v poznih osemdesetih letih razširili še v košarkarske vode, jih je leta 1990 Forbes Footwear News Magazine razglasil za podjetje leta. Razloge so našli v modernem vodenju blagovne znamke ter v izredni inovativnosti.

Leta 1993 je bil znameniti model K-Swiss K-18 priznan kot teniški ČEVELJ LETA.

V naslednjih letih so svoj fokus namenili deloma tudi tekaškim supergam, modnim čevljem za vsak dan, predvsem pa še dalje predstavljajo paradnega konja med najboljšimi tenisači na svetu.

Superge, ki imajo tudi na TrustPilotu eno izmed najvišjih ocen, lahko kupite tudi pri nas. Preverite ponudbo na spletni strani in preizkusite superge že danes.

Pokaži več... Pokaži manj...
Sortiraj po
Prikaži na stran

K-SWISS m copati za tenis 06750-029-M COURT EXPRESS HB

Moški copati za tenis 06750-029-M COURT EXPRESS HB blagovne znamke K-SWISS.
64,99 € Cena 32,50 €