Več kot 30 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 20:00

Kupiti nove smuči ali si izposoditi rabljene?

Smučarska oprema predstavlja velik strošek, saj smučar za varno smučanje potrebuje brezhibno in kakovostno opremo. Cena celotne opreme lahko na koncu nanese kar precej denarja, saj mora smučar kupiti veliko kosov – smuči, smučarske palice, smučarske čevlje (pancerje), smučarsko čelado, smučarska očala, vezi, smučarsko bundo in hlače, smučarsko spodnje perilo, rokavice, kapo in še kaj bi se našlo. Kljub temu, da smučarska oprema zajema veliko posameznih kosov, pa ni nujno, da zaradi nje povsem izpraznimo svoje žepe. Obstaja nekaj načinov, kako do kvalitetne smučarske opreme nekoliko ceneje.

AKCIJE

Po koncu smučarske sezone prodajalci običajno pripravijo popuste na opremo in promocijske cene, tako da lahko nove smuči ali palice dobite nekaj 10 % ceneje. Cene smučarske opreme so nižje tudi, če se odločite za nakup starejših modelov smuči, vezi, smučarskih čevljev ipd. Novi modeli so običajno dražji in se poleg tega v tehničnih lastnosti pogosto ne razlikujejo kaj dosti od prejšnjega modela.

IZPOSODITE SI

Če smučate zgolj nekaj dni na sezono se vam  zagotovo ne izplača kupovati vseh kosov opreme. Izkoristite možnost izposoje, ki jo nudimo tudi v naši prodajalni. Opremo – smuči, palice in pancarje si lahko izosodite za celotno sezono (15.11. – 15. 3.) ali pa samo za nekaj dni. Pri izposoji tako lahko izberete zadnje modele smuči različnih proizvajalcev, ki jih vseh sicer ne bi mogli kupiti in preizkusiti. Ta možnost je še posebno dobrodošla pri otrocih, ki hitro prerastejo opremo. 

Kljub možnosti izposoje, se priporoča, da so nekateri deli opreme vendarle vaši – na primer čelada, rokavice, čevlji in oblačila.

  

 

Leave your comment