Več kot 300.000 zadovoljnih strank.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
Filtri

Filter by:

Počisti vse

Lindeberg

Linderberg je švedska blagovna znamka dizajnirana v Stockholmu namenjena skandinavskemu aktivnemu življenjskemu slogu.

Skandinavska hiša mode J.Lindeberg je bila ustanovljena leta 1996 z vizijo da oblikuje mednarodno poznano blagovno znamko za moderne in ozaveščene potrošnike. Njen ustanovitelj Johan Lindeberg je imel vizijo, da ustvari oblačila drugačna od dotedanjih konservativnih brezobličnih bombažnih ali preveč luksuznih in cenovno nedostopnih oblačil za igranje golfa. Začel je z modernim gibanjem v golfu ter ustvaril stilska športna oblačila, v katerih bi se igralci golfa dobro počutili in obenem lepo izgledali. Materiali iz katerih so bila prva oblačila narejena so obenem izboljšala tehnično izvedbo igre, ki od takrat ni več ista.

Leta 2003 je kolekcija oblačil J. Lindeberg kot prva švedska blagovna znaka dobila priložnost, da se pojavi na tednu mode v Milanu, kjer je dobila resen naziv Modna blagovna znamka.

Sedem let kasneje je modna hiša J. Lindeberg začela z oblikovanjem moderne ter luksuzne smučarske kolekcije, ki je vsebovala moderno krojena smučarska oblačila iz materialov za najboljše uspehe. Slog oblačil je navdušil vse ljubitelje smučanja.

Danes je podjetje J.Lindeberg uveljavljeno kot vodilna mednarodna modna hiša, ki ji sledijo največje svetovne glasbene ter filmske zvezde, kulturniki ter športniki. Njihovi izdelki iz moške ter ženske modne in športne kolekcije so na voljo v več kot 950 trgovinah v 35 državah sveta. Blagovna znamka J. Lindeberg povezuje funkcionalnost in modo, zato ponuja odlične izdelke za sodoben aktivni življenjski slog. Njihove kolekcije vsebujejo moderno krojena moška in ženska oblačila, predvsem za golf in smučanje, predstavljene pa so na mednarodnih tednih mode v New Yorku, Pekingu, Londonu in Stockholmu. Športne kolekcije J. Lindeberg nosijo nekateri najboljši športniki na svetu, podjetje pa je bilo letos med drugim glavni pokrovitelj alpskega smučarskega prvenstva v Vail/Beaver Creeku.

Pokaži več... Pokaži manj...
Sortiraj po
Prikaži na stran

LINDEBERG m smučarske hlače 76MS161580434 6237 prindle

Moške smučarske hlače 76MS161580434 6237 PRINDLE blagovne znamke LINDEBERG
539,99 € Cena 162,00 €