Ozadje_summer

OAKLEY OČALA 9316-04 THINLINK DARK GREY/SAPPHIRE IRIDIUM

Šifra: 0888392169471
Gallery_arrow_left
OAKLEY OČALA 9316-04 THINLINK DARK GREY/SAPPHIRE IRIDIUM
Gallery_arrow_right
CENA:
130.49 € / Redna cena: 144.99 €

KRATEK OPIS:

Thinlink (Dark Grey/Sapphire Iridium):
 
Očala Thinlink so izdelana po obliki in učinkovitosti priljubljeni Link kolekciji. Narejena so iz materiala, ki je zelo lahek za nošenje ter zagotavlja obstojnost in kontrolirano gibljivost, kar izboljšuje varnost pri udarcih. Namenjena so tako vsakodnevnemu nošenju kot tudi za aktiven življenjski slog.
 
Lastnosti:
  • Leče iz Plutonita zagotavljajo 100% UVA / UVB / UVC zaščito ter zaščito pred škodljivo modro svetlobo. Lahki plutonit, iz katerega so narejene leče, naredi očala posebno prijetne, zagotavlja jim čistost slike, zaščito pred udarci in ultravijoličnim sevanjem. Plutonit uporablja tudi ameriško obrambno ministrstvo za zaščito letal.
  • "O Matter®"-O material, je poseben material, ki zagotavlja obstojnost in kontrolirano gibljivost, ki izboljšuje varnost pri udarcih.
  • Oakley HDO® leča nudi optimizacijo varnosti in zmogljivosti tako vsakdanjim uporabnikom kot tudi zahtevnim profesionalnim športnikom.
  • Oakley očala oz. leča vam v primerjavi s konvencionalnimi lečami pomagajo videti več, kar pomeni bolj poglobljeno, več podrobnosti in opredelitev, torej natančnejši in popolnejši pogled.
  • Prednost Oakley očal je tudi to, da je par leč, ki je vstavljen v posamezni okvir izdelan istočasno, kar pomeni, da je popolnoma usklajen in centriran z osjo polarizacije. S tem je uravnovešena tudi prepustnost svetlobe ter onemogočeno nezaželeno bleščanje.
  • Okvir je narejen iz lahkega in vzdržljivega materiala, ki nudi celodnevno udobje ter zaščito.
  • Three-Point Fit- Oakley sistem, ki drži očala na treh točkah, hkrati pa omogoča natančno optično poravnavo.

 Klik na OAKLEY 

Več
 
Izberite velikost
Tehnične podrobnosti
Namen:  PROSTI ČAS
Spol:  Unisex
Velikosti:  1 SIZE
Dodatno:  Očala
GRADIVO
LASTNOSTI