Hitra dostava

V Rossi Sportu se trudimo za karseda hitro in učinkovito dostavo. Vsa naročila bodo odpremljena isti ali naslednji delovni dan (pod pogojem, da je blago na zalogi). Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo. Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner DPD d.o.o. ali Pošta Slovenije. Dostava blaga je omejena na ozemlje držav EU. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu.

Kaj se zgodi, če vas ob dostavi paketa ni doma?

DPD: V primeru, da vas v času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov.

Pošta Slovenije: V primeru, da ste kot dostavno službo izbrali Pošto Slovenije, vam bo poštar paket pusti v najbližji poslovalnici Pošte Slovenije, z obvestilom v vašem nabiralniku.

V kolikor zaloga poide, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo ali vam sporočili dobavni rok za naročene artikle.

Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga v naši poslovalnici na naslovu: Trgovina Rossi Sport, Mariborska 100, 3000 Celje. 

Dostava je za vsa naročila nad 50 € brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 50 EUR pa znašajo 4,5 EUR in so enotni za celotno Slovenijo.