Več kot 30 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od pon. do sob. med 8:00 in 19:00
RSS

Blog

TE ZANIMA, ZAKAJ IMAM ŠEST PAROV ONK?

Sicer je res, da skoraj vsak dan tečem, ampak šest parov? Vem, da bi težko koga prepričala, da jih potrebujem, ampak moja ljubezen do onk je tako močna, da razmišljam o nakupu še enih...

Začelo se je pred leti, ko mi je Robi za božička podaril prvi par onk. Itak je bil bolj navdušen kot jaz. Boš vi...

KAKO JE KORONA SPREMENILA NAŠE ŽIVLJENJE

Nekateri med vami nas že poznate. Smo štiričlanska družina, ki jo sestavljamo moj mož Robi, hčerki Siria in India, in jaz, Jasna. Smo aktivni, živahni in vedno v pogonu. Povezani smo tudi poslovno, saj skupaj gradimo uspešno zgodbo trgovine Rossi sport, zadnja leta pa tudi spletno trgovino.

mi4  zaključek vsi

...

PRODAJA TESTNIH SMUČI
Prodaja testnih smuči po izjemno ugodnih cenah! Za nakup nas kontaktirajte na 03 491 16 16 ali mobilni telefon 070 555 551 ali pa e-mail rossisport@rossisport.si.
TORSTAI – OBLEČENI Z ZAVESTJO

Osnovni življenjski cilj je ravnovesje. Stremeti k ravnovesju med nami in našim planetom. Ravnotežje ni nikoli stacionarno stanje. Namesto tega gre za trajno prizadevanje za stalno preusmerjanje, ponovno uporabo in večkratnost. Zavedanje situacije in dogajanja okoli nas ter na našem planetu je edini način za preživetje.

Finska blagovna znamka Torstai poleg fenomenalne kvalitete in vrhunskega izgleda slovi po svoji maksimalni ekološki osveščenosti in recikliranih materialih. Kolekcije so sestavljene iz visoko kakovostnih in trajnostnih izdelkov, ki vzpodbudijo kupce k varovanju okolja.

Zmagovalni pohodniški čevlji

Uporabni na nezahtevnih izletih v naravi, pa tudi na vsakdanjih prostočasnih potepih po mestu. Nizki pohodni čevlji so za hojo primernejši od športnih copatov, saj bolje oprimejo nogo, so bolj robustni in imajo konkretno zaščito sprednjega dela.

Glede na to, koliko različnih vrst pohodniških čevljev je na tržišču, se je zelo težko odločiti, s katerimi bi se podali na naslednji izlet. Prav zato so na Zvezi potrošnikov Slovenije naredili neodvisen test, s katerim so po raznolikih in dolgotrajnih preizkusih dobili dva zmagovalca.

Supanje je poletni šport št. 1

Lansko leto sem se udeležil izredno zanimive razprave na Švedskem v organizaciji njihovega Olimpijskega Komiteja, na katerem je sodelovalo več kot 100 bivših vrhunskih športnikov.

Tema je bila le ena: Kateri je najprimernejši šport za rekreacijo?

Timi Zajc v Rossi Sportu

Timi Zajc, naš najboljši smučarski skakalec, nas je obiskal v trgovini Rossi Sport. Bilo je luštno, malo smo poklepetali, malo smo se slikali, razdelili pa smo tudi lepe nagrade!

Spalding - uradna žoga košarkarskih lig

Podjetje Spalding, eno največjih proizvajalcev športne opreme. Zgodba se je začela pisati z izumom žogic za baseball, ki so jim hitro sledile rokavice; desetletje kasneje je Spalding razvil in proizvedel prvo žogo za ameriški nogomet iz visoko kvalitetnega usnja. Ko je leta 1891 dr. James Naismith izumil košarko, so se morali prvi igralci zadovoljiti kar z nogometno žogo, dokler ni tri leta kasneje Spalding predstavil prve košarkarske žoge. 

Športni nedrčki - da ali ne?

Če vprašate estetske kirurge, bodo v en glas zatrdili, da je nedrček eden izmed najpomembnejših delov ženske garderobe. In ženske pri izbiri nedrčka delajo kar nekaj napak. Anatomija ženskega telesa ima pač določene specifike in dojke so zagotovo ene izmed njih. To je namreč tkivo, ki nima mišic, kar pomeni, da nima opore in da je hočeš nočeš izpostavljeno gravitaciji. Zato je še toliko pomembneje, da ženske svojim dojkam zagotovijo zadostno stopnjo opore. Tako v vsakdanjem življenju in seveda tudi pri športnih aktivnostih, kjer je ta del telesa še bolj izpostavljen. Nedrčki iz mehkih materialov in z ozkimi naramnicami niso dorasli tej nalogi. Športni nedrčki pa so! “Če bi ženske vseskozi uporabljale športne nedrčke ali vsaj njim podobne izdelke, sploh ne bi poznale problema povešenih prsi,” vedno znova ponavlja eden izmed najbolj priznanih slovenskih estetskih kirurgov, ki uporabo športnih nedrčkov svetuje za vsakdanjo uporabo.

CMP - znamka iz petdesetih let prejšnjega stoletja

Zgodovina podjetja sega vse v povojni čas, ko je živela mati s petimi otroki, Maria Disegna. Na trgu Bassano del Grappa v Italiji je imela majhno stojnico. Do danes je podjetje šlo skozi številne spremembe in razvoj mu je prinesel samo prepoznavnost in velik uspeh.