Več kot 15 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od pon. do sob. med 8:00 in 19:00
RSS

Blog

SPYDER – estetika in kvaliteta z roko v roki

Julia Mancuso, dobitnica zlate olimpijske medalje, je med svojimi sotekmovalci in navijači iz ZDA znana pod imenom "Super Jules". Spommino se jo lahko po njeni čudežni ženski obleki, ki jo nosi med tekmovanji ter reka: “Lahko si ženstvena in hitra.” Julija pa je znana tudi kot uradni model znamke Spyder.

Znamka je prisotna na tržišču ze desetletja. S svojo kvaliteto ostaja na vrhu še danes. Da bomo razumeli, pa si poglejmo tehnologije, s katerimi se ponaša ta večna znamka.

 

Šport in alkohol

ŠPORT IN ALKOHOL

Prihaja martinovo, praznik vina, ki s seboj prinese obilico zabave. Tradicija pravi, da se mošt spremeni v vino na martinovo, praznujejo pa ga tako tisti, ki so v preteklih mesecih pridno obirali trte, kot tudi tisti, ki si želijo le dobrega izleta in sproščene zabave. Popivanje pa prinaša veliko več slabosti, kot veselja. Občutijo pa ga tako rekreativni športniki, kot tisti, ki spremljajo šport le na TV ekranih. 

Zmagovalci obujejo On tekaške copate

Zmagovalci obujejo On tekaške copate

 

Novi rekordi, veliki debiji in še večji povratki. Atleti so merili svoje sposobnosti na svetovnem prvenstvu na triatlonu IRONMAN leta 2018 v Koni na Havajih obuti v tekaške copate ON. 

COPPA COLMAR 2018. Zmenek s popolnim zamahom.

COPPA COLMAR 2018. Zmenek s popolnim zamahom. 

Pogled na morje in dišeča oljčna drevesa. Veličastni gozdovi in čudovite kraljeve vile. Prišel je tisti čas v letu, ko je uživanje v vseh lepotah golfa na prvem mestu. Zopet je čas za Colmar Cup.

Najlepše jesenske destinacije v Evropi

NAJLEPŠE JESENSKE DESTINACIJE V EVROPI

Obožujete potovanja in jesen? Potem ste srečnež, ki lahko odkriva skrite zaklade evropskih mest izven visoke sezone. Sedaj so ulice bolj umirjene, pravi utrip mesta lahko začutite na vsakem koraku, pa tudi cene prenočišč so se nekoliko spustile, manj je ljudi, gneče in čakanja v vrstah. Organizacija Evropean Best Destination nam je ponudila seznam najleših evrpskih mest, ki jih to jesen ne smete zamuditi.

 

Torstai

Torstai

Blagovna znamka z dodano vrednostjo. Je prva in edina športna blagovna znamka, ki sodeluje v programu pravične trgovine. 

Ogrejte si telo

Rdeča barva, tople nogavice, ljubezen, babičina juha….vam je postalo toplo pri srcu? Kaj pa storite v hladnih jesenskih dneh, ko se ne morete in ne morete ogreti? Berite dalje, saj smo za vas izbrskali nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pregnati hladne noge in telo.

Gibanje starejših - absolutno DA!

GIBANJE STREJŠIH - ABSOLUTNO DA!

Ne glede na leta, telesna dejavnost zagotovo izboljšuje kakovost našega življenja. K temu dejstvu pritrjujejo različne raziskave, pa tudi marsikateri zdravnik zna povedati, da v ambulanti srečuje paciente, ki so pri štiridesetih manj vitalni kot drugi pri šestdesetih. To velja predvsem za posameznike, ki se ne gibajo dovolj. Istočasno pa starejši aktivni ljudje, ocenjujejo svoje življenje, počutje in kakovost bivanja veliko boljše, kot neaktivni. 

 

 

Gibanje v družbi je zabavnejše

Združite prijetno s koristnim in posvetite nekaj mint na dan gibanju, z otroki. Za tako obliko gibanja ne potrebujete prilagojenega prostora, posebnih pripomočkov ali denarja. Dovolj bo primerna športna obutev, oblačila in bližnji travnik, park ali gozd. Zagotovo pa bo zadovoljstvo obojestransko. 

Izberi svojo Suunto uro

Suunto ponuja na tržišču široko paleto športnih ur, primernih za čiste začetnike, za rekreativne in tudi vrhunske športnike. Ne glede na to kakšen športnik ste, če ure še nimate, se zagotovo sprašujete… »Katero naj izberem?« Na to vprašanje vam bodo poskusili odgovoriti naši hišni strokovnjaki in svetovalci.