Under Armour do -50%   I   Veliko poletno znižanje
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
RSS

Blog

Rolanje
Rolanje je v zadnjih letih postalo izjemno priljubljena rekreativna aktivnost, ki privlači ljudi vseh starosti in različnih izkušenj. Vožnja na dveh kolesih lahko predstavlja športno aktivnost, lahko pa jo vidimo tudi kot prevozno sredstvo.
Nova "pošast" v mestu - CLOUDMONSTER 2
Nova  "pošast" v mestu - CLOUDMONSTER 2

NADGRAJEN FAVORIT

Blagovna znamka On je predstavila novo različico priljubljenega modela superg Cloudmonster. Njegova prejšnja različica - Cloudmonster 1 - je bila priljubljena in cenjena s strani številnih športnikov, prejela je visoke ocene ter postala ikona udobja in sloga med tekaškimi supergam...

Kako postati boljši v teku na smučeh

Tek na smučeh je športna disciplina, ki bi jo brez večjih težav – vsaj tisto rekreativno, lahko izvajal prav vsak. Je dobra zimska alternativa poletni hitri hoji, poleg gibanja pa odlično poskrbi za zdravo psihično počutje in ohranjanje optimalne telesne teže.

Če je tek na smučeh kot ga poznamo danes nekoč predstavljal enega glavnih zimskih transportov v nordijskih deželah, pa to danes služi predvsem kot oblika rekreacije. Praktično je edini pogoj za njegovo izvajanje zasnežena pokrajina, a brez dobre in zanesljive opreme ne boste prišli daleč.

Pripravite se na smučarsko sezono

Že težko pričakujete prvi sneg in spust po belih strminah? Ali pa ste morda med najhitrejšimi entuziasti, ki se še pred začetkom smučarske sezone raje odpravijo na smučišča, kjer je že dovolj snega za smuko?
Ne glede na to, ali ste ga že izkusili, ali pa ga še čakate, smučanje je intenziven šport, ki zahteva izjemno dobro pripravljenost in kondicijo, zato je pomembno, da se nanj pripravimo še pred začetkom smučarske sezone. Odlična fizična pripravljenost ne bo samo povečala naših rezultatov in podaljšala aktiven čas na smučišču, temveč nas bo obvarovala tudi pred morebitnimi poškodbami. 

Novi On Cloudflow 4 – Hitrost je sedaj dosegljiva za vse!
Najbolj vsestranski in lahki tekaški copati do sedaj - novi On Cloudflow 4.
Razvoj On blagovne znamke in novosti v svetu teka

On- revolucija v svetu tekaških superg

Več kot 13 let je minilo odkar je blagovna znamka On lansirala prve superge in tekačem omogočila t.i. »tek na oblakih«. Nova tehnologija blaženja je bila takrat precej revolucionarna in edinstvena.

Ustanovitelj blagovne znamke - Olivier Bernhard – je že kot o...

10 vaj za vaš napredek v teku
Vaje za moč so koristne za vse tekače, ne glede na raven izkušenj, saj ponujajo številne prednosti, ki pomagajo izboljšati tekaško uspešnost in zmanjšati tveganje za poškodbe.
Salomon - Blagovna znamka izjemne kakovosti
Salomon danes sodi med vodilne proizvajalce outdoor opreme. z izjemno tradicijo. V našem zapisu vam poskušamo predstaviti njihovo pot do uspeha ter inovacije, ki izhajajo iz bogatih izkušenj športnikov, raziskovalcev in ljubiteljev narave po vsem svetu.
Kako očistiti nepremočljivo ali vodoodbojno jakno?

Tehnična jakna je vsaka neizolirana in lahka dežna jakna, ki je zasnovana tako, da odbija vodo, hkrati pa ohranja zračnost. Proizvajalci pogosto uporabljajo večplastni tkaninski sistem in neko vrsto membrane, ki omogoča izhlapevanje potu, hkrati pa preprečuje vdor vode. Pri HH so razvili sistem HELL...

Merrell superge - izbira elitnih tekačev

Trail za vse >> MERRELL

Zagotovo vsi poznamo blagovno znamko Merrell. Vendar le malokdo ve, da Merrell v zadnjem času veliko pozornost namenja vse bolj popularnemu trail teku. Vsi, ki smo se naveličali teka v osrčju mestnega vrveža in asfaltnih podlag, vedno raje zahajamo v naravo in svoj »odklop...