Več kot 100 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
RSS

Blog

Kako do opreme za tek na smučeh?
V Rossi Sportu imamo največjo ponudbo opreme za tek na smučeh v Sloveniji. Pri nas lahko stranke izbirate med tremi glavnimi svetovnimi znamkami na tem področju...
Izbira ustrezne vadbene naprave
Zaradi pomanjkanja prostega časa in stalne zunanje spremenljivosti je vadba od doma odlična rešitev. Treninga se lahko lotimo kadarkoli, ne glede na vreme in uro. Sodobne fitnes naprave so dandanes oblikovane tako, da jih enostavno postavimo v katerikoli bivalni prostor in se prav elegantno zlijejo z okolico. Marsikdaj je napravo bolje postaviti v prostor, v katerem se veliko zadržujemo, kot pa v oddaljeno klet ali garažo. Pot do tja zahteva od nas malenkost več volje, ki je je včasih že tako premalo. Ko pa fitnes napravo postavimo v dnevno sobo, lahko gledamo film ali oddajo, medtem pa opravimo super trening.
Uživanje v naravi ni nujno drago
Uživanje v naravi ni nujno drago! Naj vam pokažemo, kako! Za vas smo pripravili štiri komplete za aktivni oddih v naravi. Pa naj gre za jesensko-zimski pohod, popoldanski sprehod ali pa aktivno preživljanje prostega časa. 😊🤸‍♂️
Vrhunske svetilke LED LENSER
Kolikokrat ste se želeli odpraviti v naravo, pa vas je skrbelo, da vas ulovi tema? Ste nočne lepote opazovali s telefonsko svetilko, ki je vse skupaj samo poslabšala? Teh težav bo zdaj konec! Vsak bi moral uživati v aktivnostih na prostem - pa naj bo po svetlem ali po temnem. Predstavljamo vam svetilke Led Lenser, ki bodo postale vaše popolne spremljevalke na vsaki avanturi ... le preizkusite jih!
NOSITE ŠPORTNE COPATE ZVEZDNIKOV!
Razmišljate o nakupu novih športnih copat in ne veste, za katere bi se odločili? Ali Under Armour copat še ne poznate dobro? Naj vam jih predstavimo, če boste pozorno brali, pa boste morda našli tudi kakšno ugodnost!
DEVOLD - vrhunsko merino perilo
Kadar smo aktivni in se potimo, je zelo pomembno, kakšen material imamo ob koži. Merino vlakna so pravi naravni čudež. Iz njih lahko namreč ustvarjajo tekstil, ki vpija in sprošča vlago ter regulira telesno temperaturo – ima hladilni učinek, kadar je vroče in grelni učinek, ko so temperature nizke. Merino volna nas hitro ogreje, zaradi vrhunske zračnosti pa se telo tudi ravno prav ohlaja. Prav zaradi tega so izdelki iz Merino volne idealni za najrazličnejše aktivnosti v vseh vremenskih razmerah.
TE ZANIMA, ZAKAJ IMAM ŠEST PAROV ONK?

Sicer je res, da skoraj vsak dan tečem, ampak šest parov? Vem, da bi težko koga prepričala, da jih potrebujem, ampak moja ljubezen do onk je tako močna, da razmišljam o nakupu še enih...

Začelo se je pred leti, ko mi je Robi za božička podaril prvi par onk. Itak je bil bolj navdušen kot jaz. Boš vi...

KAKO JE KORONA SPREMENILA NAŠE ŽIVLJENJE

Nekateri med vami nas že poznate. Smo štiričlanska družina, ki jo sestavljamo moj mož Robi, hčerki Siria in India, in jaz, Jasna. Smo aktivni, živahni in vedno v pogonu. Povezani smo tudi poslovno, saj skupaj gradimo uspešno zgodbo trgovine Rossi sport, zadnja leta pa tudi spletno trgovino.

mi4  zaključek vsi

...

PRODAJA TESTNIH SMUČI
Prodaja testnih smuči po izjemno ugodnih cenah! Za nakup nas kontaktirajte na 03 491 16 16 ali mobilni telefon 070 555 551 ali pa e-mail rossisport@rossisport.si.
TORSTAI – OBLEČENI Z ZAVESTJO

Osnovni življenjski cilj je ravnovesje. Stremeti k ravnovesju med nami in našim planetom. Ravnotežje ni nikoli stacionarno stanje. Namesto tega gre za trajno prizadevanje za stalno preusmerjanje, ponovno uporabo in večkratnost. Zavedanje situacije in dogajanja okoli nas ter na našem planetu je edini način za preživetje.

Finska blagovna znamka Torstai poleg fenomenalne kvalitete in vrhunskega izgleda slovi po svoji maksimalni ekološki osveščenosti in recikliranih materialih. Kolekcije so sestavljene iz visoko kakovostnih in trajnostnih izdelkov, ki vzpodbudijo kupce k varovanju okolja.