Več kot 100 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
RSS

Blog

Izbira vadbene naprave
Zaradi pomanjkanja prostega časa in stalne zunanje spremenljivosti je vadba od doma odlična rešitev. Treninga se lahko lotimo kadarkoli, ne glede na vreme in uro. Sodobne fitnes naprave so dandanes oblikovane tako, da jih enostavno postavimo v katerikoli bivalni prostor in se prav elegantno zlijejo z okolico. Marsikdaj je napravo bolje postaviti v prostor, v katerem se veliko zadržujemo, kot pa v oddaljeno klet ali garažo. Pot do tja zahteva od nas malenkost več volje, ki je je včasih že tako premalo. ;) Ko pa fitnes napravo postavimo v dnevno sobo, lahko gledamo film ali oddajo, medtem pa opravimo super trening.
Kako izbrati ustrezno kolesarsko čelado?
»Grem samo v trgovino ali moram nadeti kolesarsko čelado?« Se tudi tebi večkrat poraja vprašanje, ali moram za 5-minutno pot v trgovino zares nadeti kolesarsko čelado? Če smo odkriti, nas večina tega ne naredi, kar pa ne pomeni, da je to pravilna odločitev.
Kako smo se selili? 😃
Preselili smo se iz nakupovalnega centra na novo lokacijo na Tovorni 23. Zagotovo te zanima, kako je potekala selitev, kaj se je pletlo v naših glavah in kako smo vse to izvedli. Naj ti razkrijemo nekaj podrobnosti. 😉
Rolanje - šport za vso družino
»Don't be a hater, be a roller skater.«
Ali je trail tek zame?
V času korone se je miselnost ljudi precej spremenila. Večja povezanost z naravo, več gibanja za vso družino, zavedanje skrbi za zdravje in tudi več prostega časa, so zagotovo razlogi, ki so pripomogli k porastu trail teka.
Kako do opreme za tek na smučeh?
V Rossi Sportu imamo največjo ponudbo opreme za tek na smučeh v Sloveniji. Pri nas lahko stranke izbirate med tremi glavnimi svetovnimi znamkami na tem področju...
Uživanje v naravi ni nujno drago
Uživanje v naravi ni nujno drago! Naj vam pokažemo, kako! Za vas smo pripravili štiri komplete za aktivni oddih v naravi. Pa naj gre za jesensko-zimski pohod, popoldanski sprehod ali pa aktivno preživljanje prostega časa. 😊🤸‍♂️
Vrhunske svetilke LED LENSER
Kolikokrat ste se želeli odpraviti v naravo, pa vas je skrbelo, da vas ulovi tema? Ste nočne lepote opazovali s telefonsko svetilko, ki je vse skupaj samo poslabšala? Teh težav bo zdaj konec! Vsak bi moral uživati v aktivnostih na prostem - pa naj bo po svetlem ali po temnem. Predstavljamo vam svetilke Led Lenser, ki bodo postale vaše popolne spremljevalke na vsaki avanturi ... le preizkusite jih!
NOSITE ŠPORTNE COPATE ZVEZDNIKOV!
Razmišljate o nakupu novih športnih copat in ne veste, za katere bi se odločili? Ali Under Armour copat še ne poznate dobro? Naj vam jih predstavimo, če boste pozorno brali, pa boste morda našli tudi kakšno ugodnost!
DEVOLD - vrhunsko merino perilo
Kadar smo aktivni in se potimo, je zelo pomembno, kakšen material imamo ob koži. Merino vlakna so pravi naravni čudež. Iz njih lahko namreč ustvarjajo tekstil, ki vpija in sprošča vlago ter regulira telesno temperaturo – ima hladilni učinek, kadar je vroče in grelni učinek, ko so temperature nizke. Merino volna nas hitro ogreje, zaradi vrhunske zračnosti pa se telo tudi ravno prav ohlaja. Prav zaradi tega so izdelki iz Merino volne idealni za najrazličnejše aktivnosti v vseh vremenskih razmerah.