Več kot 15 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od pon. do sob. med 8:00 in 19:00
RSS

Blog

Naših 5 nasvetov za odlično rekreacijo

Naših 5 nasvetov za dobro rekreacijo

Plavanje je odlična rekreacija. Zakaj? Je oblika vadbe, ki je dostopna ljudem skoraj vseh starosti in ponuja tako fizično kot tudi psihično ugodje. Pri plavanju deluje skoraj celotno telo, pri tem pa je teža enakomerno razporejena. Spodaj si preberite, zakaj mi priporočamo plavanje. 

Kupiti nove smuči ali si izposoditi rabljene?

Smučarska oprema predstavlja velik strošek, saj smučar za varno smučanje potrebuje brezhibno in kakovostno opremo. Cena celotne opreme lahko na koncu nanese kar precej denarja, saj mora smučar kupiti veliko kosov – smuči, smučarske palice, smučarske čevlje (pancerje), smučarsko čelado, smučarska očala, vezi, smučarsko bundo in hlače, smučarsko spodnje perilo, rokavice, kapo in še kaj bi se našlo. Kljub temu, da smučarska oprema zajema veliko posameznih kosov, pa ni nujno, da zaradi nje povsem izpraznimo svoje žepe. Obstaja nekaj načinov, kako do kvalitetne smučarske opreme nekoliko ceneje.

 

LOTITE SE DRSANJA

V zadnjih letih je drsanje postal rekreativni šport št ena.  Vsako večje mesto v Sloveniji že ponuja umetne površine za drsanje, ko pa bo zunaj dovolj hladno, pa bo drsanje možno tudi na  naravnih drsališčih, zamrznjenih bajerjih ali jezerih. Dandanes vidimo na drsališčih tako stare kot mlade, ki uživajo v eni izmed najstarejših športnih panog.

 

 

 

TOP 5 daril zanjo, zanj in za otroke

Iščete darilo za športnika? Bodisi je to rekreativen ali profesioanalen športnik, je izbira včasih težka. Dovolite nam, da vam priskočimo na pomoč pri izbiri pravega darila. Za vas smo izbrali top 5 daril, ki so primerna tako da ženske kot morške.

 

Najbolj nenavadni običaji po svetu

Božično drevesce, jaslice in praznična večerja so običaji, ki so skozi leta postali tradicionalni in jih poznajo skorajda po vsem svetu. Nekatere dežele pa božič praznujejo na prav poseben način.

Odmevala je pesem Halleluka

Luka Dončič se je zapisal v zgodovino. Še enkrat je opravičil pričakovanja, kot tretja izbira na naboru. Če je kdo dvomil na začetku, sedaj zagotovo dvomov ni več. Neustrašen, mlad igralec, ki pomaga Dallas Mavericksom nizati zmago z zmago. 

SPYDER – estetika in kvaliteta z roko v roki

Julia Mancuso, dobitnica zlate olimpijske medalje, je med svojimi sotekmovalci in navijači iz ZDA znana pod imenom "Super Jules". Spommino se jo lahko po njeni čudežni ženski obleki, ki jo nosi med tekmovanji ter reka: “Lahko si ženstvena in hitra.” Julija pa je znana tudi kot uradni model znamke Spyder.

Znamka je prisotna na tržišču ze desetletja. S svojo kvaliteto ostaja na vrhu še danes. Da bomo razumeli, pa si poglejmo tehnologije, s katerimi se ponaša ta večna znamka.

 

Šport in alkohol

ŠPORT IN ALKOHOL

Prihaja martinovo, praznik vina, ki s seboj prinese obilico zabave. Tradicija pravi, da se mošt spremeni v vino na martinovo, praznujejo pa ga tako tisti, ki so v preteklih mesecih pridno obirali trte, kot tudi tisti, ki si želijo le dobrega izleta in sproščene zabave. Popivanje pa prinaša veliko več slabosti, kot veselja. Občutijo pa ga tako rekreativni športniki, kot tisti, ki spremljajo šport le na TV ekranih. 

Zmagovalci obujejo On tekaške copate

Zmagovalci obujejo On tekaške copate

 

Novi rekordi, veliki debiji in še večji povratki. Atleti so merili svoje sposobnosti na svetovnem prvenstvu na triatlonu IRONMAN leta 2018 v Koni na Havajih obuti v tekaške copate ON. 

COPPA COLMAR 2018. Zmenek s popolnim zamahom.

COPPA COLMAR 2018. Zmenek s popolnim zamahom. 

Pogled na morje in dišeča oljčna drevesa. Veličastni gozdovi in čudovite kraljeve vile. Prišel je tisti čas v letu, ko je uživanje v vseh lepotah golfa na prvem mestu. Zopet je čas za Colmar Cup.