Več kot 300.000 zadovoljnih strank.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00

Plačila

PLAČILO PO POVZETJU Z GOTOVINO

V kolikor se odločite za tovrstni način plačila, je mogoče plačilo izključno z gotovino. V kolikor pošiljke pri dostavni službi ne boste pravočasno prevzeli in jo bo le-ta na naše stroške vrnila nazaj k nam, vam bomo nastale stroške vračunali v vrednost nakupa.

Pri dostavi paketov preko paketnega distributerja Pošta Slovenija ali DPD Slovenija dodatnih stroškov ob plačilu z gotovino ni (odkupnina brez naloga).

Pri plačilih nad 1.000 EUR je postopanje drugačno, zato vam v tem primeru priporočamo plačilo na naš transakcijski račun, ki je v takih primerih ugodnejše in enostavnejše. Izvajalec plačilnega prometa mora namreč v takšnem primeru skladno z Uredbo (ES) 1781/2006 Evropskega parlamenta in sveta (UREDBA) preveriti vaše podatke na podlagi osebnega dokumenta (vrsto dokumenta, številko osebnega dokumenta, kraj in državo izdaje osebnega dokumenta), pri plačilih nad 15.000 EUR pa tudi kraj in datum rojstva ter davčno številko.

PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM NA TRANSAKCIJSKI RAČUN PONUDNIKA (po izdanem predračunu)

Naročeno blago lahko plačate tudi z nakazilom na transakcijski račun podjetja Rossi Sport preko katerekoli banke, Pošte Slovenije oz. druge organizacije za plačilni promet. Plačilo izvedete na podlagi elektronskega sporočila, ki ga prejmete po oddaji naročila. Pri plačilu navedite točen sklic in s tem prispevajte k hitrejši izvedbi naročila. Dobavni rok začne teči z dnem prejema denarnih sredstev na naš račun.

Prejeta naročila se izvajajo po vrstnem redu opravljenih plačil, kar lahko vpliva na stanje zaloge konkretnega izdelka.

PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI

Naročeno blago je možno plačati tudi z naslednjimi plačilnimi karticami: Mastercard, Visa, Maestro.

Postopek plačila s plačilno kartico:

 • Ko je artikel dodan v košarico, lahko z nakupovanjem nadaljujete, v kolikor pa želite kupiti samo en artikel, kliknete na ikono košarice zgoraj desno;
 • prikaže se vam povzetek vaše košarice s skupnimi zneski in morebitnimi popusti;
 • s klikom na gumb "Na blagajno" se vam prikažeta dve možnosti - nakupujete lahko kot gost ali pa kot registriran uporabnik;
 • po ustrezni izbiri se vam prikaže hitri nakup;
 • po vpisu podatkov naročnika izberete opcijo "Kreditna kartica (Mastercard, Visa)";
 • preverite podatke;
 • s klikom na gumb "Oddaj naročilo" naročilo oddate, zatem pa ste preusmerjeni na varno plačilno spletno stran;
 • v polje "Card Number" vpišete številko plačilne kartice oz. PAN in CVV, v kolikor ga kartica ima;
 • izberete datum poteka kartice ("Expiration Date");
 • s klikom na ikono "Submit" potrdite nakup;
 • nakup je popolnoma zaključen s klikom na ikono "Pay".

PLAČILO S PAYPAL-om

PayPal zagotavlja varno plačevanje s kreditnimi karticami kot so MasterCard/Eurocard, Visa, American Express ipd. Gre za anonimno, zanesljivo in hitro plačevanje, ki ne zahteva vpisovanja podatkov kreditne kartice ob vsakem nakupu.

Nakup je do koraka, kjer izberete način plačila popolnoma enak, kot pri plačevanju z drugimi plačilnimi sredstvi, le da v tem primeru izberete "PayPal Standard". S tem boste samodejno usmerjeni na stran PayPal - a, kjer boste lahko izvedli plačilo in tako zaključili nakup.

LEANPAY

Leanpay ponuja obročna plačila za nakupe, sklenjene pri Leanpay trgovskih partnerjih.

Še več si lahko preberete tukaj: https://www.leanpay.si/ ali https://leanpay.zendesk.com/hc/sl/articles/360013713173  ali https://leanpay.zendesk.com/hc/sl/articles/360013194239-Kako-lahko-preverim-pogoje-Leanpay-pla%C4%8Dila-na-obroke-preden-se-odlo%C4%8Dim-zanj-