070 555 551
od pon. do sob. med 8:00 in 19:00

Dostava

Dostavo blaga za nas opravljata podjetje DPD Slovenija in Pošta Slovenije. V kupnino, ki znaša 4,5 EUR (za naročila dostavljena znotraj Slovenije), so vračunani stroški pakiranja in dostave naročenega blaga. Izjema so pošiljke večjih (neobičajnih) dimenzij (košarkarski koši, smuči ipd), kjer:

  • maksimalna dovoljena teža presega 50 kg
  • maksimalna dovoljena dolžina presega 215 cm (za tujino 175 cm)
  • vsota obsega in najdaljše stranice presega 300 cm.

V zgoraj naštetih primerih stroške dostave plača kupec po veljavnem ceniku Pošte Slovenija. Cenik se nahaja na tej strani kot pdf datoteka.

Brezplačna dostava za naročila nad 50€

Za nakup nad 50 EUR je dostava za pošiljke običajnih dimenzij brezplačna (velja za naročila dostavljena znotraj Slovenije).

Do zneska 50 EUR je strošek dostave 4,5 € (velja za naročila dostavljena znotraj Slovenije).

Paketi, ki so daljši od 1 metra bomo paket odposlan s poštno dostavo DPD ne glede na to ali boste izbrali dostavo Pošto Slovenije. 

Prav tako, najdaljša stranica ne sme presegati 150 cm, s tem da seštevek dolžine in obsega , merjenega na najširšem mestu prečno, ne sme presegati 300 cm. Tudi v tem primeru, vam bo paket dostavljen preko poštne dostave DPD ne glede na to ali boste za dostavo izbrali Pošto Slovenije.  

Za naročila izven Slovenije se zaračuna poštnina skladno s cenikom DPD distributerske službe ali Pošte Slovenije.

V kolikor želite drugega paketnega distributerja, nas prosim konaktirajte na telefonsko številko +386 70 555 551 ali na e-naslov: rossisport@rossisport.si.

Dobavni rok

Podjetje Rossi Sport vam bo naročeno blago dostavilo najkasneje v 3 delovnih dneh po prejetju naročila oz. po prejetem plačilu v primeru izdelave predračuna.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.