Koda POLETJE za 30% / 20% / 10% POPUST.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00

Dostava

Dostavo blaga za nas opravljata podjetje DPD Slovenija in Pošta Slovenije. V kupnino, ki znaša 4,5 EUR (za naročila dostavljena znotraj Slovenije), so vračunani stroški pakiranja in dostave naročenega blaga. Izjema so pošiljke večjih (neobičajnih) dimenzij (košarkarski koši, smuči ipd), kjer:

  • maksimalna dovoljena teža presega 50 kg
  • maksimalna dovoljena dolžina presega 215 cm (za tujino 175 cm)
  • vsota obsega in najdaljše stranice presega 300 cm.

Brezplačna dostava za naročila nad 50€

Za nakup nad 50 EUR je dostava za pošiljke običajnih dimenzij brezplačna (velja za naročila dostavljena znotraj Slovenije). Prav tako za člane Rossi kluba.

Do zneska 50 EUR je strošek dostave 4,5 € (velja za naročila dostavljena znotraj Slovenije).

Najdaljša stranica ne sme presegati 150 cm, s tem da seštevek dolžine in obsega , merjenega na najširšem mestu prečno, ne sme presegati 300 cm. Tudi v tem primeru, vam bo paket dostavljen preko poštne dostave DPD ne glede na to ali boste za dostavo izbrali Pošto Slovenije.

Za naročila izven Slovenije se zaračuna poštnina skladno s cenikom DPD distributerske službe ali Pošte Slovenije.

V kolikor želite drugega paketnega distributerja, nas prosim konaktirajte na telefonsko številko +386 70 555 551 ali na e-naslov: rossisport@rossisport.si.

Dobavni rok

Rok dostave so dva do trije delovni dnevi od prejema naročila, vendar so paketi v večini primerov dostavljeni že naslednji delovni dan od oddaje naročila (v kolikor je izdelek na zalogi).

Naročila, oddana do 12. ure (DPD) oz. do 17. ure (Pošta Slovenije), bodo poslana še isti dan. Naročila, ki so oddana po zapisani uri, bodo odposlana naslednji delovni dan oz. v ponedeljek v primeru naročila v petek.

Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo obvestili po elektronski pošti ali telefonu.

Manipulativni strošek

K vsakemu naročilu je dodan tudi fiksni strošek obdelave naročila, ki znaša 0,10€. Obračuna se ne glede na vrednost nakupa in način plačila.