Več kot 300.000 zadovoljnih strank.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00

O Rossi Sportu

Rossi Sport - družinsko podjetje z ljubeznijo; že več kot 30 let.

Preselili smo se iz nakupovalnega centra na novo lokacijo na Tovorni 23. Zagotovo te zanima, kako je potekala selitev, kaj se je pletlo v naših glavah in kako smo vse to izvedli. Naj ti razkrijemo nekaj podrobnosti. 😉

Po 19 letih poslovanja v nakupovalnih centrih (12 let v Planetu Tuš in 7 let v Citycentru), smo naredili nujno potreben korak naprej. Nakupovalne navade se hitro spreminjajo, zato smo kar nekaj let intenzivno razmišljali, kako se prilagoditi. Z nastopom pandemije covid-19 pa je vse skupaj dobilo samo še dodaten pospešek. »Kakšen je najbolj idealen način nakupovanja? Kako zagotoviti najboljšo izkušnjo stranki? Združiti strokovno svetovanje in hiter servis brez izgube osebnega stika?« Potrebna je bila sprememba in prepričani smo bili, da smo se pravilno odločili ter da smo na pravi poti.

Postavili smo svoj objekt in tukaj se je akcija za nas šele začela. Ker je treba iz vsake situacije vzeti najboljše, smo enega izmed lockdownov izkoristili za selitev. Z dobro ekipo je vse mogoče in bili smo ekstra pridni in uspešni. Trgovina v Citycentru je bila iz ure v uro bolj prazna, nov objekt pa je začel dobivati svojo podobo.

  

Skladišče, ki se je najprej zdelo izjemno veliko, smo kar hitro uspeli lepo zapolniti. V tem času smo poslovali preko spleta, tako da smo izdelke za naročila nabirali malo tu, malo tam. Kmalu nam je uspelo vse preseliti in že smo bili željni prvih strank na novi lokaciji. Skladišče je že izgledalo, kaj pa trgovina? Izbrali smo najlepše kose iz novih kolekcij ter jo uredili za prve obiskovalce. Ker se je vse odvijalo tako hitro, nismo niti imeli časa dvomiti v svojo odločitev. In že je šlo zares! 😊 Strankam smo predstavili novi način nakupovanja, pri katerem ni manjkalo nasmejanih obrazov. Kakšen je bil odziv? FENOMENALEN!

  

Nakupuješ lahko na 101 način. No, skoraj. 😉 Lahko prideš v trgovino, kjer imamo izpostavljene nove kolekcije, različne športe,… S pomočjo interaktivnih zaslonov si lahko ogledaš še ostale izdelke iz naše ponudbe. Vse lahko pomeriš, mi pa ti bomo z veseljem strokovno svetovali. Če ti takšen način nakupovanja ne odgovarja, lahko izdelke izbereš preko spleta in jih pri nas samo prevzameš. Tisti, ki pa ste radi doma, si lahko izdelke naročite na spletni strani in v večini primerov jih prejmete že naslednji delovni dan.

Same spremembe – ali ostaja sploh kaj enako? Ja. Enak ostaja naš odnos do strank. Vsak dan se trudimo narediti vašo nakupovalno izkušnjo najboljšo. In hvaležni smo za vaše nasmejane obraze, povratne informacije ter zadovoljstvo. V enem letu takšnega poslovanja smo se mnogo naučili, morda celo največ do zdaj. Hvala, da nam že več kot 30 let pomagaš pisati našo zgodbo.

Podatki o podjetju

OSNOVNI PODATKI

Dolgo ime: ROSSI, trgovina in storitve, d.o.o., Poslovna enota Celje

Kratko ime: ROSSI d.o.o., PE Celje

Naslov: Tovorna ulica 23

Naselje: Celje

Pošta: 3000 Celje

Občina: Celje

Upravna enota: CELJE

Statistična regija: SAVINJSKA

Matična številka: 3435792001

Davčna številka SI: 64695301

Davčni zavezanec: DA

Pravno organizacijska oblika: Poslovna enota

Telefon: 03 491 16 16

Mobilni telefon: 070 555 551

E-mail: rossisport@rossisport.si

Kontaktirate nas lahko tudi na Instagramu in Facebooku.

Podatki za nakazilo:

Rossi d.o.o.

Tovorna ulica 23

3000 Celje

TRR: SI56 0400 1004 7814 296 (NKBM)

DELOVNI ČAS:

pon. - sob.: 8:00 - 19:00

Naslov za pošiljanje paketov: Rossi Sport, Tovorna ulica 23, 3000 Celje

Podatki podjetja o vpisu v register - Ajpes

Datum vpisa pri registrskem organu: 23.05.1994

Registrski organ: AJPES, izpostava Celje

Vrsta lastnine: zasebna lastnina

Pravnoorganizacijska oblika: samostojni podjetnik

Vrsta organa nadzora: nima organa nadzora

Lastništvo: 100% slovensko