Under Armour do -50%   I   Veliko poletno znižanje
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
Filtri

Filter by:

Počisti vse

Cool

Cool – Kul je sonce, kul je morje, kul je polzenje peska med prsti na nogah. No, zadnje mogoče, če hodimo po njem enkrat letno. S tem se bo strinjal tudi surfer in oblikovalec najbolj kul japonk Cool.

Prvotno jih je namreč izdelal, da se izogne peskovniku na svojih nogah, ki je nastajal, ko se je čez peščeno plažo prebijal do velikih valov na Havajih. Izdelal je originalne banana japonke iz vulkanizirane gume, ki ščitijo stopala pred nadležnim peskom in so kot nalašč za svet morja in morskih dogodivščin.

Seveda so japonke takoj pograbili tudi drugi surferji, kmalu zatem pa tudi vsi ostali ljubitelji morja. Kul je biti aktiven na vseh področjih, zato Cool zastopa ekipo mladih zagrizenih športnikov, ki jim omogoča treniranje in doseganje zavidljivih uspehov na kite, surf ter drugih tekmovanjih. Cool vsako leto organizira tudi Cool dobrodelni ples, kjer z znanimi osebnostmi iz sveta zabave in športa zbirajo denar za različne dobrodelne organizacije

Cool ima posluh tudi za vaše otroke. Japonke so opremljene z varnostnimi zaponkami in ergonomskimi podplati iz vulkanizirane gume, zato se popolnoma prilegajo stopalom vašega otroka in mu zagotavljajo varen korak. Vašemu malčku omogočajo udobno in brezskrbno igro s peščenimi gradovi, v vodi ali na igrišču.

Pokaži več... Pokaži manj...
Sortiraj po
Prikaži na stran

COOL otr japonke s4sla024 eva slight girl

Otroške japonke S4SLA024 EVE SLIGHT GIRL blagovne znamke COOL.
24,99 € Cena 7,50 €