Več kot 500 000 zadovoljnih kupcev.
070 555 551
od ponedeljka do sobote: 8:00 – 19:00
Filtri

HEY DUDE

Zgodovina: Znamka "Hey Dude" je bila ustanovljena leta 2008 v Italiji. Njihov glavni cilj je bil ustvariti čevlje, ki so enako primerni za različne priložnosti, od sproščenih sprehodov do vsakodnevnega nošenja. Znamka je kmalu pridobila priljubljenost in prepoznavnost po vsem svetu.

Filozofija znamke: "Hey Dude" stremi k izdelavi čevljev, ki so lahki, udobni in obenem moderni. Njihova filozofija temelji na inovativnih materialih, udobju ter neformalnem in sproščenem slogu. Njihovi čevlji so oblikovani tako, da zagotavljajo prilagodljivost, zračnost in oporo stopalom.

Ponudba izdelkov: Znamka "Hey Dude" ponuja širok izbor čevljev za moške, ženske in otroke. Njihova ponudba vključuje modele kot so natikači, superge, škornji, gležnjarji in še več. Materiali, ki se uporabljajo pri izdelavi čevljev, so pogosto mehki in prilagodljivi, kar omogoča udobno nošenje skozi ves dan.

Značilnosti čevljev "Hey Dude": Čevlji znamke "Hey Dude" so prepoznavni po številnih značilnostih. Nekatere od teh vključujejo:

 1. Udobje: Čevlji "Hey Dude" so znani po svoji udobnosti. Pogosto imajo oblazinjen vložek, prilagodljiv podplat in mehak zgornji del, kar zagotavlja prijetno izkušnjo nošenja.

 2. Lahkotnost: Čevlji te znamke so izjemno lahki, kar je idealno za dolge sprehode ali potovanja.

 3. Trendovski dizajni: "Hey Dude" ponuja sodobne in modno usmerjene modele, ki sledijo aktualnim trendom. Tako lahko izbirate med različnimi barvami, vzorci in slogi, ki se prilegajo vašemu osebnemu stilu.

 4. Zračnost: Veliko čevljev "Hey Dude" ima zračne materiale in prezračevalne luknjice, ki omogočajo boljšo cirkulacijo zraka in ohranjajo noge sveže.

ČIŠČENJE IN NEGA HEY DUDE OBUTVE

Kot večino obutve, lahko tudi lahkotne čevlje Hey Dude lahko varno očistite v vodi (razen obutve iz semiša, usnja ali volne).

POSTOPEK v pralnem stroju:

 • Najprej odstranite vezalke in vložke (s tem preprečite poškodbo vložkov iz spominske pene).
 • Uporabite majhno količino tekočega detergenta.
 • Nastavite program za občutljivo perilo, ki pere v hladni vodi. 
 • Ne sušite v sušilnem stroju, ampak na zraku
 • Prav tako Hey Dude obutve ne izpostavljajte direktnim sončnim žarkom. 

 V kolikor je vaša obutev iz semiša, pa upoštevajte spodnji postopek. Tako boste vašim čevljem podaljšali življenjsko dobo ter jih ohranili v popolnem stanju.

Navodila za čiščenje obutve HEYDUDE iz semiša

 • ODRGNINE. Suho obutev očistite s krtačo za čiščenje semiša. Pri tem vedno krtačite nežno in v isto smer. 
 • VODNI MADEŽI. Za vodne madeže lahko za čiščenje uporabite vodo. Upoštevajte da, če semiš pride v stik z vodo, se lahko tisti del nekoliko razbarva. To težavo rešite tako, da rahlo navlažite celotno zunanjo stran obutve. Nato z gobico ali suho krpo pobrišite odvečno vodo ter obutev pustite čez noč, da se posuši. Med sušenjem v obutev obvezno vstavite napenjalec za obutev, da se obutev ne skrči ali izgubi oblike. Ko je obutev suha, jo s krtačo za semiš še enkrat nežno skrtačite.
 • OLJNI MADEŽI. Oljne in druge madeže odstranite s krtačko za nohte. Najprej zdrgnite madež s krtačo za semiš, kot bi to storili za sledove odrgnin, nato pa enako ponovite s krtačko za nohte s pomočjo tople vode. Oljni madeži so s semiša še posebej težko odstranljivi, zato vaša obutev morda nikoli več ne bo izgledala dobro, če je imela preveč oljnih madežev.
 • BLATNI MADEŽI. Pustite, da se blato posuši na zraku. Odstranite odvečno blato, ne da bi preveč drgnili po semišu. Najprej pustite, da se blato na obutvi popolnoma posuši, nato boste lahko z nje odstranili večje kose blata. Ostale sledove umazanije odstranite s krtačo za semiš.

Semiš vedno zaščitite. Ob vsakem čiščenju in pred prvo uporabo na obutev nanesite zaščitno razpršilo za semiš. Upoštevajte navodila proizvajalca in se pred nanosom razpršila prepričajte, da ste odstranili odvečno umazanijo.

 

Pokaži več... Pokaži manj...